打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 因為你兩個用lag機招 所以我要po贏你地圖片 令你地出醜

你冇理智到一個點呀  自己delay令人卡倒我必  機會率重低過零呀  我出必又冇卡證明我又冇lag又冇delay 唔係 ...
大家哥11 發表於 29-6-2015 00:04

你又冇片叫人點信你? 你信譽又唔係好係唔係先?
我唔信你好正常你求其搵個人留言都冇人覺得你可信喇 下嘩?

你出到必就代表你冇卡? 人地外國玩港服都出到必殺不過又係有delay囉(慢幾秒先放到之類)

所以咪話人地話你就話人唔理智 你老屈人地Lag老屈人地刻意卡必殺就係理智
仲可以調轉搶頭話人屈你 你都幾無恥
回復 支持 反對

你不斷推出假設我都可以不斷推番ga啦...   佢又唔係慢幾秒先出倒   宜家有叫你信我咩... 你要唔信 阻都阻唔倒你ga啦  搵個留言都冇 原來你當回復我果d唔係人  咁你又幾冇品bor   冇圖親身經歷講番出黎就話我屈...你都算係個無賴姐
回復 支持 反對

你不斷推出假設我都可以不斷推番ga啦...   佢又唔係慢幾秒先出倒   宜家有叫你信我咩... 你要唔信 阻都阻唔 ...
大家哥11 發表於 29-6-2015 00:31

大家咁話喇 反正有人po你輸你就會話hand機lag機彈機
說好的電腦好順? 我聽頻啲人講 你唔輸都成日話彈機又話lag又話斷線定乜乜乜...
電腦好順? 順條毛咩~
回復 支持 反對