查看: 14178|回復: 16
收起左側

[問題求助] cso GASH問題

而家gash 轉晒通用點數.貴左好多

想問而家7仔同ok 仲有冇之前20蚊有200點買

仲有beanfun 我搵唔到之前入香港點個個位

求救.好久冇買點.新年想玩下
回復

20蚊買200點哥d一早落曬架,就算有都過曬期啦睇怕

beanfun入點都係照舊按充值,輸入卡號好似同以前差唔多

出左通用點之後cso我hk account都入過一次,操作都大同小異
回復 支持 反對

http://hk.games.beanfun.com/webnoticeForBFIndex/NoticeDetail.aspx?guid=717&year=2015
:sleepy:
回復 支持 反對

20蚊買200點哥d一早落曬架,就算有都過曬期啦睇怕

beanfun入點都係照舊按充值,輸入卡號好似同以前差唔多

...
聶羅阿瑪特 發表於 10-2-2016 20:21

岩岩係ok 買左張1000 gash point 成265
    好貴,同平時入點差唔多,但貴左係事實
回復 支持 反對

岩岩係ok 買左張1000 gash point 成265
    好貴,同平時入點差唔多,但貴左係事實 ...
s98733657 發表於 11-2-2016 17:18

係丫,變左通用點之後查實係變相加價,而且係所有gash點有關既game都加價
回復 支持 反對

其實轉完 點數數量係沒有大變化
大約也是1港元換4樂豆點
回復 支持 反對

係貴架喇...所以而家都唔買LU
回復 支持 反對

又唔係好貴既, 基本上佢D 價錢差不多,我平時買開$1320 (5000)gash點數,佢有時好衰 原名gash 之後改叫i-gash 之後唔知咩gash通用點,發覺先知都係一樣,冇分別,價錢又係一樣=.=
回復 支持 反對

gash真係好似貴左
回復 支持 反對

Nice
回復 支持 反對