收起左側

[問題求助] 有冇海外既朋友同我一樣 玩SD2勁delay 連移動都delay

我係海外 玩SD2雖然唔使vpn
但delay勁到連我向左走向右走都會delay
就好似行緊好冼既路咁 明明放開左粒掣 都會繼續向果個方向行少少
最難忍受係上升都會上升多少少X_X"
唔知有冇解決辦法呢?

亦都可能唔關delay事 可能係我部notebook太垃圾(玩sd1都少少lag)

大家覺得係我電腦問題定係delay?

THX
回復

用vpn啦! 快好多
uk連去亞洲,咩game都lag到hi hi
回復 支持 反對

前sd1哥陣,我部PC顯卡都冇上SD開場係好似睇Powerpoint咁

所以如果畫面流暢,相信唔關部腦事

delay可能係你所在地距離佢個ser太遠吧

至於系統最低配置,billson兄係隔離個貼寫左

傳送門
回復 支持 反對

用vpn啦! 快好多
uk連去亞洲,咩game都lag到hi hi
billson 發表於 5-3-2016 21:30

係既!
billson大大有冇vpn推薦?
回復 支持 反對

前sd1哥陣,我部PC顯卡都冇上SD開場係好似睇Powerpoint咁

所以如果畫面流暢,相信唔關部腦事

delay可能係你 ...
聶羅阿瑪特 發表於 6-3-2016 13:35

畫面有lag呀
部腦都好舊下 SD勉強玩到 港服唔lag 臺服lag
話說大大有冇vpn推薦? >.<
回復 支持 反對

回復 5# freedom040542

小弟連vpn係咩都唔知=-="
回復 支持 反對

VPN即係翻牆,買漫貓的韓國VPN=係韓國打sd咁順暢

網上好多免費VPN,但好多係限時,常斷線,不穩定,多人用,
小心大陸果D有毒,隨時偷走哂你電腦的資料

我以前用這個,好多韓國VPN可以選,選速度最快那個
http://www.vpngate.net/cn/howto_softether.aspx
回復 支持 反對

想問下漫貓vpn好似都好幾個...邊個比較好有無可以推薦下@@
Q赤武Q 發表於 8-3-2016 21:46

其實我無玩 , 漫貓建議這個$35
https://item.taobao.com/item.htm?id=526919382689&toSite=main
回復 支持 反對