收起左側

[技術討論] 我唔明點解交易版開帖推帖要扣樂點,仲要扣咁多

睇你諗咩啦. 扣分唔係問題. 你扣99分咁多我真係無奈
迫人發埋D廢文廢回覆, 刷高數字係好啊
但質素下降,交易區少左人開POST 推POST,
你估真係得樂古有交易區?
你估玩得巨商好多仲係細佬仔, 仲得閒發下精文長篇大論咩
長遠黎睇, 自己諗 
回復 支持 反對

睇你諗咩啦. 扣分唔係問題. 你扣99分咁多我真係無奈
迫人發埋D廢文廢回覆, 刷高數字係好啊
但質素下降,交易 ...
SillyFish~ 發表於 16-3-2016 08:15

唔洗長遠黎睇依加已經摺緊
回復 支持 反對

原意我清楚,希望會員多啲係交易區以外留言。

但成件事好無說服力囉,明明交易版出POST已經有限制等級,宜 ...
TsPaGe●q=.=p● 發表於 15-3-2016 21:51

目標好明確,這個想必大家知道
實際分數比例(99、50、10、10、2)我們尚在測試及觀察
請各位盡量發言

至於上班一族,如果有時間推交易帖,我相信至少有時間回一次帖的
回復 支持 反對

變成等價交換 有意思嗎
回復 支持 反對

完全冇意義,樂古愈黎愈差,唔人性化,
樂點冇用(以前都話可以BID野,拎黎交易)
宜家咩用途都冇,是但整個規矩拎黎扣分當用途。
某程度仲有人黎巨商係因為有交易,
規範埋交易真係等摺
回復 支持 反對

交易區開po要扣分咁驚= =
回復 支持 反對

回復 16# JYs.Admin---BB

佢地覺得做咩咪做咩囉佢地做啲咩 會員自然會反映出黎
到時個個走哂 可能又有新既討論區代替呢度
回復 支持 反對

我已經比扣左勁多點,我本身唔知咩事,哭了
回復 支持 反對

目標好明確,這個想必大家知道
實際分數比例(99、50、10、10、2)我們尚在測試及觀察
請各位盡量發言

至 ...
foolruner 發表於 16-3-2016 10:12

回帖無錯係唔會阻我好多時間,不過有樣野你仍然說服唔到我。
為左要一班推交易帖既人回帖開POST,所以就要每次推交易POST都扣樂點?
點解唔係對回帖開帖既會員增加樂點獎勵?
我話知你宜家由扣10樂點改到2樂點啦,咁扣法即係要迫人回帖姐,你有無見過巨商game入面同玩家交易要收手續費?
宜家又唔係要你樂古提供乜野服務,點解要不斷陰乾會員既樂點?
即係連上論壇都要迫人參與討論?
回復 支持 反對

前幾天推POST都覺得怪~_~ 係咁被扣樂點 , 原來改左新制度~_~ 搞到推POST之前都要停一停 諗一諗
回復 支持 反對