打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對 虎天的小小推測

wc030201 發表於 20-6-2016 09:43
你想合沖LV打怪,當然出 雀天王

玄武都一樣有人會合佢來打怪

如果係咁 Y要合雀天 唔青龍天?
天地  仲要雀天做咩==
回復 支持 反對

晴妹 發表於 20-6-2016 13:02

威力不高吧
回復 支持 反對

晴妹 發表於 20-6-2016 05:02

打得天最強,一定唔會打地最強

睇你想唔想打天加姐

(如果你想考慮多一D,雀易沖250LV 龍難沖250LV)<=可有可無

回復 支持 反對

多聞好似比較實用 頂+清怪 雖然可能無 雀天咁快
回復 支持 反對

仲有天王武未出 不如推測下咩技仲好
回復 支持 反對

有錢合晒就得,只玩一隻怕你地悶
回復 支持 反對

我覺得係會參考下番白虎本身招技,

(清地怪)朱雀天王:參考朱雀本身遠距離清地怪,朱雀天王招技持續時間加長,範圍大了些!

(頂怪)玄武天王:參考玄武本身要近距離頂怪反傷,玄武天王則是召換玄武仔出黎頂同反打,另加一招細範圍的技!

(清天怪)青龍天王:參考青龍本身係遠距離打天怪,青龍天王就範圍打天怪!

估計(頂怪清地怪)白虎天王:參考白虎本身近距離打地怪(比朱雀攻擊強一些)

1.有三招技,第一招是召換白虎仔去打怪同頂怪(白虎仔技能是吸引D怪打佢,同埋白虎仔有神獸白虎招技,傷害不太高),一次召換1-3隻不等!
第二招則是清地怪(範圍比玄武天招技大一些,比朱雀天王招技細一些,大概是暴雷撃的範圍(技能像虎符的樣子),威力比雀天王強一些,但持續時間比雀天王招技短一些
第三招技是傳送去白虎仔的位置(可能會是武器技能)

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
foolruner + 40 用心製作

查看全部評分

回復 支持 反對

自己估

1) 如果有被動, 可能係諸葛版印狐

2) 招技可能係自殺向 : 白虎跳+權2

3) 或者單體打王向 : 柳2 + 猿公

4) 或者.....開個<敏>比佢, 等佢贏莊一百蚊
回復 支持 反對

我覺得唔會自動,天王只可以帶一隻D技能點都唔會自動向發展,除非你比你帶2-3隻
回復 支持 反對

右鍵點地方  直接閃現過去  唔洗行
每秒自動放1下技  唔洗按

咁咪自動型
回復 支持 反對