收起左側

[綜合討論] SDGO 容許我簡簡單單講幾句說話啦

回復

容許我簡簡單單講幾句說話啦~ 「 GAMEONE又好  韓服個邊又好   我拍心口同你咁講句 你開返""SDGO1"" X你老尾  實大L把人玩~ 肯L定~X你老尾」
回復 支持 反對

ok
回復

其實如果你同我一樣係開服就一直玩到關服既人,就知道最後1/2年(唔計最後果2個月)的玩家人數少得幾恐怖。
n年前既高頻對戰1,我可以選自己鐘意既ABC/禁包 場黎玩
最後果1/2年? 好多時候場主連kick人都唔敢
如果唔係gameone臨終時大發慈悲送一大堆野同唔少玩家番黎回憶,根本唔會太多人會玩落去
SD最大既死症係太需要技術,搞到新手玩唔起,老手又會走
回復 支持 反對

A8890A 發表於 1-9-2016 06:38
其實如果你同我一樣係開服就一直玩到關服既人,就知道最後1/2年(唔計最後果2個月)的玩家人數少得幾恐怖。
n ...

SDGO1就係玩技術 搞到我gundam online唔識玩
整係識揸住把刀片人
回復 支持 反對

bevisyin 發表於 3-9-2016 03:17
SDGO1就係玩技術 搞到我gundam online唔識玩
整係識揸住把刀片人

其實gundam online 係一隻垃圾Game  操作起上黎 完全無SDGO 咁爽。  淨係boost個度已經係敗北。
以前SDGO  要推兩下A/D  先會Boost  宜家gundam online  Shift又Boost得  無端端我左右連續快按兩下又Boost 真係好膠
搞到我浪費好多Boost。   以前玩SDGO不惱都中意 chok下chok下左右左右Fake人又好 閃槍又好
宜家gundam online 根本就唔得。  最重要係...無收刀呢樣野....我慣左出左刀就換槍收刀,,  點知係無的~
回復 支持 反對

A8890A 發表於 1-9-2016 06:38
n ...

係需要技術的確。   我玩左7年又多~接近同開服同步。
但隻Game個操作真係好正呀。
講真我玩左咁多年都未太識瞬狙
但前題係 我唔打後排~
所以唔識都無所謂
就係SDGO 打既位置變化大 各有不同 因為咁
所以好玩。
回復 支持 反對