查看: 10775|回復: 22
收起左側

[版務公告] 有關樂古官方認可以外伺服器之意見收集

關閉 [複製鏈接]

現時除了樂古官方認可伺服器如 台巨,港巨,國巨等等外,還開始出現其他伺服器資訊或交易貼子。

現收集各會員意見,希望能知道大家對其他服的意見以作參考。

大家會否希望其他服的資料或交易貼子合法出現在樂古?

如同意交易或討論官方伺服器內容,請投同意,相反請投不同意。
單選投票, 共有 68 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

開左之後會唔會成個交易版變左殘體字
回復

樂古係一個綜合遊戲討論區
簡單D講 有各種遊戲 先有今日GA樂古
如果要改變一向宗旨嚴禁討論C服,變成接納/增加C服專區
咁無疑係鼓吹左C服文化,打擊官方正服

無錯 電腦GAME的確係少左好多人玩,而且巨商官方管理不善,
樂古用家GA數量係大幅下降,
但就算多多班官方伺服器用家,都唔會令到樂古有咩大變化吧?

ANYWAY 官方伺服器本身就係違法野
就算係坊間其他討論區,例如某二手賣買討論區
都唔係接受討論/買賣盜版貨啦

評分

參與人數 1樂點 +500 收起 理由
小妍~ + 500 贊一個!

查看全部評分

回復

天下乂無雙 發表於 24-6-2018 01:15
樂古係一個綜合遊戲討論區
簡單D講 有各種遊戲 先有今日GA樂古
如果要改變一向宗旨嚴禁討論C服,變成接納/增 ...

感謝您既寶貴意見,本來見到咁多人投同意,都諗住試行放寬有關規矩,但你既意見令我有所保留。

另一方面,投同意票的大家,有沒有其他見解想分享下?
回復

投左同冇投都係一個決定
回復

leoex1993 發表於 24-6-2018 22:16
投左同冇投都係一個決定

想了解下大家有咩想法,除左投票外,留低想法會更有力
回復

官方伺服器改晒能力技能仲有乜好討論
回復

吾應該
未經授權+非法經營,違法行為論壇吾應該支持
另外既然你地嚮往官方伺服器既外掛少
亦吾應該比果d明顯自己利用外掛或者同外掛合作賺錢既人繼續系交易區賺錢
雖然玩台服好難避免外掛商人製品,但系公開場合比佢地宣傳就系縱容

評分

查看全部評分

回復

反對,如果呢到放售到c服野,外狗就會強攻c服,到連一片自給自足既生態都會被搞壞。
另外外掛係傷害巨商原創,c服都係傷害原創,我一向最僧人傷害原創,如果大家都唔專重知識產權呢樣野,咁香港會變成同大陸一樣,根本c服就要禁

評分

查看全部評分

回復

好少留言
我想講樂古己經少好多人玩好多
唔係踩樂古, 但唔好講到係到畀放野, 外狗會強攻C服咁誇張啦
要交易, 唔一定上樂古, 而家科技好發達的.....
同樣地, 要睇分享,... youtube都有好多講C服D片同討論....
如果樂古想多D人玩, 根本就要開放被人傾
我諗大家都想睇到精彩分享

當然大家可以繼續企係道德高地~

完~

利申: 無玩C服

評分

查看全部評分

回復