收起左側

[綜合討論] 台巨 GM終於做野

https://youtu.be/a1KoqzS2C44  懶得著甲?=.=
回復 支持 反對

狗龍X 發表於 29-6-2018 08:56
我最憎人做左又唔認,同居然又有其他人亂撐姐。利伸冇親眼見過佢用掛,但有啲野真係唔洗親眼睇到。重點係 ...

邊有賊會話自己係賊
回復 支持 反對

封埋D小號有咩用姐 值錢野一早過走晒
回復 支持 反對

小妍~ 發表於 29-6-2018 12:06
邊有賊會話自己係賊

當初樂古話做野抵制外掛,我話有啲明顯係既就禁左佢,我話屁王同祖屍十成係掛狗,第一個封左佢地兩個就岩。你就仲撐佢話如果屈左佢咁佢好慘。
回復 支持 反對

狗龍X 發表於 29-6-2018 22:07
當初樂古話做野抵制外掛,我話有尐明顯係既就禁左佢,我話屁王同祖屍十成係掛狗,第一個封左佢地兩個就岩 ...

講依d...佢係掛係人都知,你講左出來,所以未覺得成件錯晒明?
回復 支持 反對

arhoronald 發表於 30-6-2018 01:57
講依d...佢係掛係人都知,你講左出來,所以未覺得成件錯晒明?

當初講到話要幫手打擊外掛。要大家提意,我提意捉左兩隻大掛狗先。當時我點知原來樂古係講下,冇諗過做,仲根本想幫住屁王同祖屍佢兩個。所以根著好多狗跳出黎護主,話咩如果屁王唔係外掛,打擊左佢,屁王米好很可憐。最後屁王驚死冇人知佢用掛咁,出左篇潮文,自認係首富,全因為洞悉先機,冇用過掛。人唔笑狗都吠。點知出完呢篇文幾個版主沖出黎,又封人又禁人。
回復 支持 反對

狗龍X 發表於 29-6-2018 22:07
當初樂古話做野抵制外掛,我話有尐明顯係既就禁左佢,我話屁王同祖屍十成係掛狗,第一個封左佢地兩個就岩 ...

樂古係抵制外掛,唔比外掛係到做買賣搵食,早前已經設立版規限制左佢地 (例如唔比賣某些兵種等等),但唔會做到有用外掛既就唔比上樂古,亦唔到我地黎裁定任何人有無用外掛。
回復 支持 反對

加油努力!
回復

小妍~ 發表於 30-6-2018 20:02
樂古係抵制外掛,唔比外掛係到做買賣搵食,早前已經設立版規限制左佢地 (例如唔比賣某些兵種等等),但唔 ...

限制同抵制兩回事黎

有抵制外掛就唔會係交易區見到D外掛仲係度賣野同代升啦

又話唔會做到有用外掛就唔俾上樂古, 又話抵制外掛...

我只係覺得你句說話, 係同外掛講, 用還用, 都要俾返少少路仔其他玩家行就ok

正如上面幾位所講, 有D外掛已經大家都心照

唔係要你真人望住佢係電腦前面用外掛先叫證據嫁..

回復 支持 反對

小妍~ 發表於 30-6-2018 20:02
樂古係抵制外掛,唔比外掛係到做買賣搵食,早前已經設立版規限制左佢地 (例如唔比賣某些兵種等等),但唔 ...

點解c服咁多人玩?係因為人地講得出做得到(雖然我最僧人破壞知識產權。)點解樂古小左咁多人,係因為你地口講果套,心同行動冇做果套。唔比賣某兵種,就叫抵制外掛。根本就應該趕走呢班hihi.
咩叫但唔會做到有用外掛既就唔比上樂古,亦唔到我地黎裁定任何人有無用外掛。你可以裁定我有冇犯版規,但唔可裁定人冇有用掛,你把呎都好飄忽姐
回復 支持 反對