收起左側

[兵陣研究] 重玩多次 為左想玩神獸 重燃信心!!!! 應該玩咩國起?

csben1314 發表於 5-9-2018 00:02
台灣單國3帥 花3 巨2  雷公3 馬仔做主力

同埋馬+ 權2 定
      馬+ 台男柱  會好D   邊個做主力好
回復 支持 反對

031213 發表於 5-9-2018 22:06
台男柱   花3/雷公3

食唔食無想個人覺得冇乜所謂
如果花3用黎做主力 多果300點就有用
唔係主力純粹谷戰
馬仔頂到空但打唔到空
呢個組合係單國三帥局限中算叫做打得多怪
花3打空 雷3控場 馬仔清怪 巨2加抗
回復 支持 反對

031213 發表於 5-9-2018 22:34
同埋馬+ 權2 定
      馬+ 台男柱  會好D   邊個做主力好

台柱加馬好 d
權2頂怪功能可用祝斧代替
除非你打蒙古既怪

回復 支持 反對

樓主想重玩(台服) 你可以選擇台灣同朝鮮起手 比較好
一開始台灣起手你可以轉巨 花 雷公 做短期目標 帶起兵陣 之後做任洗信升信 到左100 合馬 同出想玩個隻天王既神獸 台灣早期好處係有巨用祝融斧叫毒龍頂怪 可以打到好多野 但冇壞處就係冇主力(可以轉昌1用於冥槍頂住先但會浪費一個帥位除非有愛)
朝鮮起手先好處係有多主力選擇同有主力打天帥,但頂怪能力就比較差(不推薦用權頂 毒龍好頂過佢多多聲又會浪費帥位)金2 雷法師都是不錯的主力選擇

回復 支持 反對

巨2我玩過呀
回復 支持 反對

巨2我玩過 但花3同雷3即係咩意思 同埋想問而家台服200兵幾錢?
回復 支持 反對

beasilter 發表於 6-9-2018 17:58
樓主想重玩(台服) 你可以選擇台灣同朝鮮起手 比較好
一開始台灣起手你可以轉巨 花 雷公 做短期目標 帶起兵 ...

想問如果前期有 花 雷 巨 和低lv馬 可以打咩升 吸到隻主可2轉 玩台柱
回復 支持 反對

巨2我玩過 但花3同雷3即係咩意思 同埋想問而家台服200兵幾錢?
花3是指張仙花3轉(2轉之後升到夠lv去時間旋渦到改造轉3轉)雷3是指林平厚3轉去換200裝個個npc後面個個地方(朝鮮)轉 (需要啲咩轉上52巨商網睇睇
你有馬0到150lv 打食魂同MP 女收200of 符比佢放冰牆 毒龍頂放技打又得 150lv 到200可以打冰蟹同冰樹 200up 就冰肥(全冰城怪)
回復 支持 0 反對 2

beasilter 發表於 7-9-2018 07:40
花3是指張仙花3轉(2轉之後升到夠lv去時間旋渦到改造轉3轉)雷3是指林平厚3轉去換200裝個個npc後面個個地方( ...

咁花2同花3 技能都唔同? 雷公3轉都係多招技?
回復 支持 反對

beasilter 發表於 7-9-2018 07:40
花3是指張仙花3轉(2轉之後升到夠lv去時間旋渦到改造轉3轉)雷3是指林平厚3轉去換200裝個個npc後面個個地方( ...

如果轉花 同雷3 本身花2雷2都技能都有? 定要買埋解封符先有返2轉技能?
回復 支持 反對