打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 妖精 專用討論交流區

=.="火岩係人族既伐木場同火岩洞大把俾你捉~價錢好平
飛果d睇下係咩寵有喇高lv低lv 最價係飛天豬又係最好用既飛天寵
小青蛙同細兔仔呢d都係稀有寵~所以會價d
識飛果d你係指飛行器=.=!? 你係遊戲禁o自己慢慢睇=.=
海入面果d寵當然可以招出黎不過淨係可以係海到招喚出黎~
蜂係飛行寵排第2最好 所以比較多人用

天空寵=陸地+天空可以用
陸地寵=只可以陸地用
海中寵=只可以係海到用

我覺得妖精加點方法有幾種~一種玩法精一種玩妖狐
玩搵錢既就用法精吧~加點方面:力跟武器加跟住(4魔1血/3魔2血)
搵錢既法精升到40lv就ok~跟住係漁村出面捉d機械蟹賣俾npc一隻=2千蚊
1日有心機捉 應該有150萬

至於玩妖狐其實同玩拳俠差唔多
不過無範技不過d單技好屈機
加點方法 敏跟武器加 谷力同血(4力1血/3力2血)
回復 支持 反對

原帖由 1~234 於 2007-4-3 14:18 發表
同我想問黑巢狂狼,勁唔勁,做寵好唔好???

火岩果d其實可以話最好用架喇 陸上寵黎講~
至於海寵既問題  海寵只可以落左水先召喚到
回復 支持 反對

原帖由 1~234 於 2007-4-3 15:37 發表
我19LV 要打狂狼巢穴D 狂狼,好難打,點解,我妖精D技扣得少到低B,火岩结晶都扣得勁少,要點打???

你咁低lv打d19lv精英怪梗係難打~一係叫人幫打 一係升高d lv先解
回復 支持 反對

原帖由 sheepL 於 2007-4-3 18:40 發表

唔一定 =.=
火岩爆防 , 狼係平均 , hp都多d

仲有技 都唔同

個人喜好與觀點-.-"
我覺得火岩比較好用d囉~防高攻高血都ok 打人同怪又呂係成日miss
回復 支持 反對

原帖由 asuka1234 於 2007-4-4 12:11 發表

果d係騎寵,需要達到30級去祖龍城長老接任務再去解。
建議先儲5個純爪,這任務需要純爪5個。

騎寵只能夠作交通工具代步,不能作戰鬥用途。
但若果你是妖精,NPC給你的便是魔鬼魚,若果你想要飛鵝,暴龍 ...

更正少少2者係有分別=.=
飛行器係30lv就用到 但唔係個個族都係要鈍爪~
加上騎寵係必須40lv~
騎獅子同龍係必須60lv
回復 支持 反對

原帖由 kwokho123 於 2007-4-5 09:28 發表
我想問下~
妖精係要點加點ga?
你地又話要加power~之後又叫我地加(4魔1血)~
咁姐係要點加?

睇清楚d 我話有幾種玩法ja~
一種係魔法型~一種係妖狐型
回復 支持 反對