打印 上一主題 下一主題
收起左側

最抵死的bug友... (edit)

老老柒柒,有條友咁同你講野你都想打佢喇,如果你咁都唔覺得係串既我都冇咩好講,講呢d野既人仲要係一個同自 ...
Lazy基" 發表於 16-3-2010 23:41

SORRY字眼上我可能過份左,
但係比著其他人我都係咁 無論HENRY定邊個我都係咁講野架啦..
NICE JOKE 擺明話佢講緊笑話, 或者用NICE LIE會好D LOL?
至於I LOVE YOUR FUNNY RESPONSE, 亦都擺明係佢自己錯居然叫我唔好出聲,
NOT FUNNY EH?
您話串 退一步 就算我係串佢又點 事實佢係錯.
錯左就係錯左 認錯唔駛死 而且又無人話佢 我都話明自己都有用.
SO? 所以我唔係話佢用BOT就好乜好乜 全因佢唔肯認.
係咪針對佢 您地自己睇得出 我可以搵好多我串HENRY 串您 串因子既POST 仲有MMB?
大把. 至於點解成日話同一個人 倒不如叫佢自己諗下點解成日都有咁多事被人話啦..
我諗 我無理取鬧 就算有朋友幫 其他人都睇得出發生緊咩事係咪?
佢成日話改左改左 但係我相信呢一個版既人都有眼睇既係咪?
同情還同情 現實還現實.

RE David,
YES成件事基本上就係咁
回復 支持 反對

其實我都係見cl咁慘, 比人串到咁, 今次唔係第一次ga la, 只係之前我冇出聲je

算la ,佢係高登仔, 佢熱愛膠 ...
t0psecret 發表於 16-3-2010 23:02

慘? 慘D咩? 唔通您覺得我講既野無理由嘛?
如果唔係佢反串我 我會串到佢咁?
回復 支持 反對

咁你想佢點?
t0psecret 發表於 17-3-2010 00:03

一句 哦 SORRY囉 其實我都有用過黎BOT MAIN架XD
好難咩?
係無意思架 但佢一直就係咁 次次講SORRY都好似我地夾硬屈佢咁
咁樣叫做態度上有改變咩 做人係咁做架?
回復 支持 反對

吹下水都唔會
好心你啦
人地回一個你就"話"我
我係講左我bot咁又點
跟本就係你針對我
咩都聽唔入耳
Martin ...
Clmak814 發表於 17-3-2010 13:12

聽唔入耳 oops 你覺得你講既野係一個做錯左既人應該講既?
針對你 唉 你咁鍾意覺得自己被針對 你可以慢慢
咁又點? < 你自己自相矛盾 前後不一 講大話 說謊 4個方式黎講 夠未?

我覺得呢個Post對大家黎講都係一課.
我淨係講我學到既野 除左要注意言詞之外 亦都要諗下有無必要嘈..
但我覺得我講多左咁多野 對CL係好事囉 個個睇佢好似被人話好慘
實則佢無做錯 鬼有人話佢咩 一個小人物 根本提都無謂 話佢就擺明佢錯.
其他人要幫手既 係用理性囉唔該, 唔係因為我覺得佢慘就要幫佢,
道理係邊個到 邊個永遠都係最理直氣壯果個囉我想講.
CLMAK我重申我無針對你 亦都無興趣針對你 但希望你自己知道錯.
Thats all for this post.
回復 支持 反對

我只係想講,你真係唔係好了解我

我吹下水你都睇唔過眼

如果我真係咁講 "Sorry o羅" 你真係會聽得入咩?
...
Clmak814 發表於 19-3-2010 15:06

the game is now over~
you have gained some sympathy from our dear Nakuz member.
I doubt rather the others are like that..
think of it, why mature people blames on you.
Look at their comment in this post, they are probably not agreeing you.
though they don't appreciate my way.
Yanchi, Dogdog, Eric and me are quite old here LOL
and I guess ( well just a guess ) Henry have looked through this topic and
is just too lazy to type.

something really have to remind you:
1. You are just so subjective so you think I won't listen? LMAO and supporting idea?
2. Changing your attitude in game, FUNNY, treat that as your life, FOR LIFE PLZ.
3. I DIDNT SAY YOU DIDNT CHANGE BUT THATS NOT ENOUGH again look at 2.
4. Moreover, whoever said you have dived? NOT ME OKAY?
5. Good you know that. "我就係咁,認真起上黎講野唔經大腦"
.. Actually more than that but I will leave it here.

I want a good CLMAK too Everyone does.
If you got support only if they think you are poor, you are really poor coz you don't have some really good friend.
tbh, Yanchi, dogdog and Chris, Eric will sometimes blame me too coz I did wrong,
and most of my friends are like that. Sometimes I feel so sad coz I think I am right but they said I am wrong. but after a few consideration, I know who is right or wrong.
I HOPE YOU CAN LEARN FROM ME TOO.
Goodbye.
回復 支持 反對

THOMAS??
笑料一個比人串到唔上返水7.7
Lazy基" 發表於 20-3-2010 20:42

lol Martin您一手操刀架嘛(H)
回復 支持 反對

$4000 買部n1 好過
Lazy基" 發表於 20-3-2010 20:54

我想買Vivaz 找廿蚊仲可以去食個糖水
回復 支持 反對

我部n1琴日先送到,真係唔錯,好多apps都唔洗錢,係衰在鈴聲細聲=[
Lazy基" 發表於 20-3-2010 22:47

您就好   Vivaz部紅色係香港無得買 Easter先有人去USA旅遊順便幫我睇下有無
回復 支持 反對

無得叫dhl/ups送黎咩?
Lazy基" 發表於 21-3-2010 09:39

唔知呀 無搞過呢D野啊~~~ 反正有人去咪等陣囉~
又唔係無電話用~
都唔明點解香港唔出紅色-.- 其他3隻都出 係唔出紅色 ffs.
回復 支持 反對

為左隻紅色...._.
Lazy基" 發表於 21-3-2010 13:41

紅色型過其他色咁多-_- 之前諗住買Satio紅色 但係一諗到 SE第一次出既像素機都係垃圾
     網上又多人話部機點點點 即刻唔想買, 希望VIVAZ唔會啦~
回復 支持 反對