打印 上一主題 下一主題
收起左側

[全新搞作]屬於Runescape人既世界盃燈神遊戲!

賽事前瞻:

德國對英格蘭
德國近排每況愈下, 射手普多斯基更加唔知做乜野連12碼都射唔入 無哂信心 點過JAMES果關?
英格蘭就唔同啦 上仗Defoe一箭定江山睇個樣梗係掂啦駛乜講 朗尼上次有哂火 係中柱遮
今場仲唔大數德國!!!!!!!!!!!!英格蘭客勝買得過!

阿根廷對墨西哥
阿根廷今屆攻力強勁 梅西 西瓜因  正值當打時候,
可惜遇上墨西哥 簡直可以講係死敵 歷史上墨西哥同阿根廷係未試過係90分鐘入面分出勝負
或者咁講 阿根廷就算勝都勝得好鬼辛苦 不過今年唔同 三巨頭勢如破竹!
阿根廷主勝去馬!
回復 支持 反對

笑左       4:1
回復 支持 反對

今日有野搞好忙聽日趕住交 :/ 大家就咁留住先 聽日再edit.

sorry for any inconvience.
回復 支持 反對

無Ballack好似仲好-_- ~

冠軍非西班牙莫屬
亞軍就荷蘭
季軍就德國
包尾就烏龜啦~

過左12點 哈哈 純參與~

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
燎原火 + 20 RS Forum 世界盃活動參加者。

查看全部評分

回復 支持 反對

西班牙必勝!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

推呀推 西班牙今晚就戰勝荷蘭!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

啊 有眼光啊Wesley ~ 好野!!! 等我都整理一下之前大家估波果D先~

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
燎原火 + 40 RS Forum 世界盃活動勝出者。

查看全部評分

回復 支持 反對

chuR -.-
一次估中result就有rank
我地估左咁內就冇..
下次唔玩
Clmak814 發表於 13-7-2010 18:06

除此以外, 仲有世界盃冠亞季軍競猜! 猜中哂 終極大獎醒比您!
當您積極參加呢個遊戲, 而且估中場數位極眾人, 比您一個CC rank!

清楚?
回復 支持 反對

已經加晒分,RANK在早前也已加了。
燎原火 發表於 13-7-2010 21:27

參加者也加分比較好吧? 以示鼓勵嘛。
回復 支持 反對