樓主: leungmartin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Cb十大奇蹟

整MAP E家野 本人都真係整左好多個
最近整左個CS的D2 MAP出來(爆
雖然我只係用左2日去完成 旦同人地官方整果D真係差好多
雖然今次JPS的第2回自整MAP的得獎MAP我就真係覺得嘛嘛LA
說話要玩D2 可以係E到同我講聲 我會去國同你地玩WWW
如果要我幫你整都OK的 不過5好太難就好了XD
回復 支持 反對

整MAP要去BUG一D都5難
難就真係難係平衡果方面 要整一個好場就真係好難
5係你話整就整 要整D咩場出來都係要諗
我就只係覺得你係到講D好5負責任的話
講到好似D 設計者5係人 講真試過拉機都知好難
加上人地係拉哂手手腳腳 BS BD 同HD 重要畫SKIN
要拉好一個HD同畫好SKIN都係要好耐時間
如果你可以一個星期拉好加畫好20部機我就冇野好講
回復 支持 反對

音姬5係大叔 係偽娘(拖
講真以為係HK成日都都見到創某造某神
不過真係威脅 反正都只係識汁人雞
成日都見到紅血的某創某造某神 不過真係廢樹打=3=
打來哂時間(爆 講真要殺你 有幾難 之前重用隻自以為強好的亞基拉係到自HIGH(雖然都可以算係強好
你果隻真係是旦用隻都可以屈得死
回復 支持 反對

L空係砲灰 你用就係
L空有雷娘AM3就真係可以開無雙 雷帝BS可成次要
果支勁變態的雷槍 又如空中的電池砲
是旦射隻陸都5X LA 重要有祊400速 想5中都幾難
硬直高 又快 係就係要集氣 L空高TGH加TEC用E支野真係玩哂
←JPS成日都被SM
回復 支持 反對

係JPS用左400RT就入手小愛(拖
冇空番 完全5識用MB空呀(淚
用玄武有隻覺娘傳VIP我= =殺完我就走人
陸機又俾雷娘AM3哈...
BR又上升變到下跌....只好用番支強好的帕拉改
回復 支持 反對

死亡加油 5好死呀 我又要玩死亡整的MAP(拖
最近又整左個大得有D過分的MAP 要玩嗎(拖
其實5係黑翼係紫翼(真的
←考試照可以玩電腦 比平時玩得更耐了(拖