打印 上一主題 下一主題
收起左側

遇見你四十八小時澄清

講到明E+ 係CSO 出現左個BUG導致該玩家無法正常錄影出一個原整的DEMO,對面TEAM 上訴話有問題,覺得開CHEAT 既,有咩指證我想問?仲有一點就係人地講到明係BUG問題,E個係隻GAME既問題 官方仲有該玩家應該係要諗個解決方法,官方人員更不應草草了事,咁樣要點樣令人相信你地官方人員?點樣再入點玩落去?希望做直播果位樂古人員好好同官方果邊好好商量一下,令雙方都可以有一個圓滿既局面~!

題外話有D人係度食花生抽插既,你撫心自問當時人係你,你又點?已經證實左係一個BUG黎 官方有得話唔承認?講野用下個腦得唔得,唔好坐住左先得嫁!E+ 人地係度搵緊解決方法,你又係度加鹽加醋,你同D係街市講人是非既八婆有咩分別?
回復 支持 反對

你講左我心聲出泥
雙層魚柳包 發表於 21-4-2012 16:52

你既心聲?佢所謂既交唔出DEMO 既證據理由都有~!就連官方你自己都唔知既BUG.<----E個唔係證據,唔係理由?抽水唔該睇哂成篇文再講出你所謂既心聲啦!
回復 支持 反對

食緊飯得閒無聊睇下D人點抽水法,條友知錯即DEL左個留言,好彩我引用得快姐~!
回復 支持 反對

你講左我心聲出泥
雙層魚柳包 發表於 21-4-2012 17:09

阿版主你轉個灣都轉得幾快嫁WO,有無興趣跟我地團個HERMAN 玩番場灣岸~!
回復 支持 反對

引用得真快 但第一個留言係我睇左頭一頁留言而已
睇完所有留言已經知道咩事同埋將之前既留言DEL番
我 ...
雙層魚柳包 發表於 21-4-2012 17:11

我都知你同果D 小人唔一樣嫁啦,唔會同佢地咁一般見識~!
回復 支持 反對

回復  `GeNeSIS

收爹啦;坑爹,,,,,,見到你個名我就燥
佑也 發表於 21-4-2012 17:11

見到你個名我仲燥 ~!
回復 支持 反對