查看: 9351|回復: 97
打印 上一主題 下一主題
收起左側

遇見你四十八小時澄清

我係"如果我們不再見", 我地係"遇見你四十八小時"
首先,我地唔係用咩豬仔既名義去表明d咩道理
我自問唔係emo, 冇咩影響力, 只係想大家評下理

現在個問題係, 對方asimple直指我地係外掛, 我地如常係有交demo比GM,
後來發現emperor|kanx個demo有問題,
我地已經依足NAKUZ既指示去錄, 去上傳DEMO
可能係game bug 令 demo不完整...所以咁樣要我地DQ, 我覺得真係好不值

再者,如果我發現D DEMO係有問題, 我根本就唔會如常腥晒D DEMO比ADMIN LA,
我係經ADMIN 事後同我講先知道原來DEMO有問題,
ADMIN 只係同我講如果兩個半鐘後交唔到DEMO就DQ我地.....我冇言
第一場我地都係咁交demo, 點解今次先來唔交demo?

另外, 我想提出一樣野,  
直播既意義係為左睇下參加者既實力同監控一下外掛,
但負責監控比賽的官方人員
一來需要負責多項工作(直播安排等) 二來又不是專業的CSO玩家
其實我想講, 你搵個唔識打CSO既人做監控
咁同打籃球既去判足球有咩分別?
基本出全個youtube片都係睇住佢....
咁你可唔可以講出emperor|kanx有邊度外掛?

OK, 你話個DEMO有問題, 但唔係我地想GA WO...
好啦, 我地想要求重賽, 因為我覺得始終demo有問題唔係我地所想,
我地唔介意打多次, 證明我地既實力, 我地都反對外掛
但ADMIN都係果句"如果兩個半鐘後交唔到DEMO就DQ我地"
試問我地點交比你, 個DEMO的確係GAME有問題錄唔到嘛

再者, 講真,我地打左咁多年CSO, 你可以CHECK下EMPEROR|KANX 既ACC,
佢有心開CHEAT都唔會用自己ACC LA...
我地之前又有ON LAN 打NAKUZ比賽, 已經力證我地冇用外掛啦

最後,我唔係想有d咩回應, 只係我想澄清我地隊真係冇開外掛,
我地亦唔介意打多場, 更加唔介意on lan打多次 因為我地唔希望game demo有問題而令到我地比人話呢樣果樣...
希望大家真係用自己個心諗一諗, 我地因為咁冇左個4強席位, 對比賽既可觀度相信會大減...

Demo Description

Demo Description
回復

重賽證明一切
回復 支持 反對

重賽證明一切喇:lol
回復 支持 反對

官方果段片,大半時間都係錄勤少
算唔算係半個demo?
回復 支持 反對

點解斷線都可以重新開始 demo唔完整就唔可以要求重賽 12,點1點要求人地交個完整demo比你 2個鐘交唔到又DQ人地 當事人都訓左啦 想知當時發生咩事都唔得 負責監控比賽的官方人員
一來需要負責多項工作(直播安排等) 二來又不是專業的CSO玩家
咁你憑咩話我地有開外掛? 何況直播都有唔少時間拍到當事人 點解唔拎比黎 比專業cs player 評論 而係一個 不是專業的CSO玩家 既人去決定?
回復 支持 反對

姐係依家個DEMO開唔到 就取消資格?
回復 支持 反對

明眼人一睇就知aSimple實力一般, 修理地皮隊明顯實力比aSimple強,
對強隊唔開掛, 對弱隊要冒險開掛? 完全唔合理!
再者,交demo用意何在? youtube片段已經將該名demo有問題玩家擊殺時片段完全拍下,與demo無異
demo有問題大家都有責任
重賽係對雙方最公平既決定.
回復 支持 反對

CSO錄到不完整demo係玩家問題!?
第1場都有交DEMO, 去到8強先玩野!? 我唔相信會有咁既人

P.S. 而家ADMIN係話勤少開掛!?
回復 支持 反對

回復 6# om2

yes demo係開到 但奇怪只錄到8秒
回復 支持 反對

回復  om2

yes demo係開到 但奇怪只錄到8秒
一阿恆一 發表於 21-4-2012 04:23

如果咁樣取消資格 哈哈 最好解決方法當然重賽

不過

你地諗清楚喎

佢地點會重賽呢 重賽人工會唔會加先;P
回復 支持 反對