打印 上一主題 下一主題
收起左側

遇見你四十八小時澄清

我係"如果我們不再見", 我地係"遇見你四十八小時"
首先,我地唔係用咩豬仔既名義去表明d咩道理
我自問唔係em ...
sang0825 發表於 21-4-2012 03:55

直播既意義係為左睇下參加者既實力同監控一下外掛

WTF,咁你都講得出
好明顯係用黎娛樂大眾
如果唔係洗乜叫你交DEMO=.=

控制果個人專唔專業我唔清楚
如果一場球賽,有人打左針,食左禁藥
球證無可能即場睇得清楚,事後搵番果個球員黎驗係好正常既事
問題係以家交唔到個球員出黎.....

你打左幾多年機,實力差距有幾多,比賽可觀性,ONLAN重賽
都唔係唔交/唔錄/交唔出DEMO既理由

最多只可以話你黑仔/事前無試清楚demo既問題sofar打左cso咁耐我都未見過有人話錄唔到demo
最多係錄完唔上傳俾人XDD
回復 支持 反對

d裁判根本就唔專業sosad  梗係重賽啦
SeizeHerman 發表於 21-4-2012 04:31

重賽都唔會變得專業XDDD都係果幾個人黎
回復 支持 反對

CSO錄到不完整demo係玩家問題!?
第1場都有交DEMO, 去到8強先玩野!? 我唔相信會有咁既人

P.S. 而家ADMIN係 ...
vierifoot 發表於 21-4-2012 04:22

第1場有交同去到決賽/8強無交係2回事wor...16強唔用外掛唔代表決賽唔用外掛  (假設性的)
回復 支持 反對

回復  godofzero

其實你唔知事情起因  又唔洗急住抽水既 E家唔係錄唔到DEMO 係錄左出黎既DEMO 有問 ...
一阿恆一 發表於 21-4-2012 05:33

LOL~食住花生既我咁都有人留意到XDDDD咁無計嫁wor=.=人地係要你交DEMO,你就交唔到DEMO.......
回復 支持 反對

回復  godofzero

假設有案件發生,你比人拉左,警察要你提供不在場証明
單野唔關你事,你又提供唔到 ...
艾爾熙德 發表於 21-4-2012 13:16

~_~依加根本係無方法解決交唔到完整DEMO呢個問題,無得補救

佢地TEAM既命運控制左係今次比賽承唔承認DEMO BUG
回復 支持 反對

呢個POST比起直播仲好睇~風回路轉(好似打錯字...)
回復 支持 反對

此POST已完LOL~
回復 支持 反對