打印 上一主題 下一主題
收起左側

[SDVX] [SDVX連動計劃] FLOOR INFECTION 7月23日Pop'n & RB復活

係時候更新一下呢個帖的資料呢

第二回的FLOOR INFECTION呢(茶

今次三首都唔係好識
回復 支持 反對

那我去準備版頂部的圖片
不過我大概要明天才有時間...嗯...
XJX大可以考慮開多個新帖說POLICY BREAK / 段位 ...
Torchic╳小火雞 發表於 2-7-2013 21:40

我都係等開門算....兩邊都想解

至於pop'n......由佢吧,我自解完RUNRUN都未試過有一日煲pop'n
回復 支持 反對

不是聽聞
而是真的8鋪解禁

所以說SDVX還真的很有良心(相反望望jubeat...
Torchic╳小火雞 發表於 4-7-2013 22:04

LV1 2鋪

LV2 3鋪

LV3 3鋪

所以就8鋪

不過我每升1個LV就玩1次Rb, btw,想check自己POLICY BREAK應該只有拍一拍卡去呢個SDVX部機去 check

唔駛入錢一路禁start去到某介面就見到PB條巴
回復 支持 反對

Remix版的櫻反係Lv10+

比本家更強的吧(茶

第一首Lv8,第二首Lv10+,第三首都係Lv10+
回復 支持 反對

KAC嗰D課題曲...點解可以跌得咁快wwww

次次都係打到第一首,第二首憤死,好幾次第一首打到1x~2x%,真係作死

freaky freak打到手殘,勉強72%過左

taboo tears you up 2008又係衰殺尾,次次都係6x%

難的lv14...不敢正視
回復 支持 反對

我諗taboo tears you up 2008係譜面上有點意味不明

Playing with Fire完全唔識打
回復 支持 反對

係咁復活沒新曲....

其實很悶的說_( з」∠)_
回復 支持 反對