查看: 14268|回復: 39
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[IIDX] [斯巴達] SPADA 交流及資訊帖 (SPADA 已完)

今代default曲冇咩好聽但又麻煩/_\
回復 支持 反對

Spada†leggendaria同Limit Brust 差唔多
   每首歌都會隨著時間有唔同既phase
   一到phase 4 就只 ...
hosum2007 發表於 17-12-2013 08:59

default曲主要得2首貓叉既歌比較好聽...同埋m1dy deluxe
但好多都好重疊既感覺....太多gabba/hardcore類既野orz
回復 支持 反對

LINCLE LINK同Café de Tran真係長氣,希望宇宙戰爭唔好有樣學樣拖到IIDX 24...
XJX 發表於 17-12-2013 15:26

其實解解下就解哂[sosad] 我3樣野都唔知點解打打下就冇哂wwwww
回復 支持 反對

睇過d服裝
老實講好似麻麻地
不過見到隻馬就提醒左我下年係馬年...

...蛇年就打蛇棍打蛇神 馬年要打乜? ...
Torchic╳小火雞 發表於 20-12-2013 20:23

走馬燈(ry
回復 支持 反對

地圖kitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
(轉自http://www.plurk.com/p/jk333y
(內有詳細資料(?
回復 支持 反對

冇STEP-UP MODE的情報的...(汗

話說我一開始已經能夠選LV6~LV8的曲

係咪同我本身二段有關呢~

按曲的表現 ...
六神綱 發表於 26-12-2013 14:21

step up:
基本上好似係過到3首課題=>打飛一個敵人同埋你ec/fail/hc+step up選曲lv好似會影響你之後既課題曲
回復 支持 反對

唔駛
你放心去考你既試啦

======================================

一首歌都可以開特設網站
雖然罪與罰 ...
Torchic╳小火雞 發表於 3-1-2014 06:04

2首歌除左artist之外仲有咩關係...lol
回復 支持 反對

Sigmund終於落phase2...
岩岩打完1次hyper譜面....
感覺:靠orz
回復 支持 反對