打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 查實港服唔算太差姐...

真係唔話得! 頭先無聊抽GB自訂竟然白字中SR獄天
回復 支持 反對

真係唔話得! 頭先無聊抽GB自訂竟然白字中SR獄天
kyurem 發表於 30-1-2014 21:27

當真!? C,C,C,C,C,C,SR,SR?我到而家都仲未去抽...
回復 支持 反對

港服人流最少,就算活動比其他服好d,就算送埋ss機俾你,等10分鐘先夠人打一場,玩黎都無意思,始終唔係單機遊戲 ...
freeboy 發表於 30-1-2014 21:14

問心一句...你咁講確實係離譜咗d,雖然係慘,但係又冇到咁慘...
回復 支持 反對

其實我系玩開台服,見最近有活動先玩翻港服,

講左港服活動先,首先佢話你開左新AC就送你一部S機
結果我落初頻玩左場,全場都系假新黎,
甘其實對玩家增加冇乜幫助 反而比d真係新手ge人認為”初頻都比人屠到甘,你叫我點玩"
,跟住就放棄左打對戰.

雖然我幾中意每日10場拎機同埋老手回歸個活動,
但係新年好多人都翻大陸嫁啦,個活動先得個11日,要你玩夠10日,逼住要人代打姐.

老手回歸個到,佢話10月-12月冇on就送你機,G,機庫
我個段時間壞左電腦,但係我又唔知確實日期,唔通要人白打24場 跟住話"你唔符合資格"

睇翻台服d活動,我睇完都嚇左一跳,我ge反應系"點解會派埋d甘ge機嫁"

TF定期出網扭 最近仲塞左1部全S 1部全SRge扭蛋機落去
個邊又多台幣戰士wo,搞到個邊d人都唔中意玩A-C,依加派A-C雖然可以吸引人玩翻A-C,
但係d機冇乜特色,我識d台服玩家個個都系拎完玩幾場就化作G弊,意義其實唔大.
對比翻2邊,我覺得港服獎勵系好吸引,但係要求好高.
台服獎勵好雞,但係要求簡單.

(以上只屬個人見解,并唔想引起罵戰,如有冒犯其他玩家,請多多包含)
回復 支持 反對

其實我系玩開台服,見最近有活動先玩翻港服,

講左港服活動先,首先佢話你開左新AC就送你一部S機
結果我落初 ...
mk24260659 發表於 30-1-2014 22:48

我都同意嘅... 事關我都係個假新,但係我開新acc唔係因為要欺負d真新,而係聖誕個陣想攞多部SR嚟玩下,你知啦,要抽SR唔易呀嘛... 我覺得多數嘅真新都玩開3v3以上嘅街場,事關我打呢d場時... 唔係話我自誇啦,但係真係去到邊贏到邊,所以而家都冇玩3v3以上了,通常都開1v1,反而經常遇到d假新或者高頻玩家... 玩夠rank就拿拿聲返去高頻玩了...

當然,我自己都無玩果個10日任,覺得好浪費佳節時間... 台服就唔同,登入就有得攞了,但係機體唔吸引啦,相反港服今次唔需登入都可以去個網站攞紅包,如果要我揀台服嘅機定係港服嘅GB,我情願揀GB。比d時間港服,我相信如果佢哋照咁搞落去港服會進步好多
回復 支持 反對

回復 25# nicktsh

岩,好多時開挑機場,人地一定知個場有伏,因為唔會有新手蠢到同人隻抽.
講真出d活動比新手,老手開新AC想快d上高頻少不免要系初頻屠人,其實我覺得佢出翻d福利比老玩家仲實際,
我系公測玩到依加,比老手d福利又好少,SR機又真係幾難抽,我前日紅字先抽到部SR翻黎,
我覺得因為甘好多人寧願開個新AC拎新手福利仲好.

都系個句啦,高達系興趣類GAME,如果比d心機做宣傳,一定會多人玩.
回復 支持 反對

講咁多,win8.1咪又係玩唔到
回復 支持 反對

樂古影響可大可少,G1服務係樂古回覆的動態。
影響唔少人玩SD的心態,最後都係睇G1
回復 支持 反對

當真!? C,C,C,C,C,C,SR,SR?我到而家都仲未去抽...
nicktsh 發表於 30-1-2014 22:34

我AR B A C C C SR SR
回復 支持 反對