收起左側

[Jubeat] jubeat saucer fulfill 香港/亞洲地區 4月1日稼動

簡單啲黎講,睇人講咩都冇用,人地話8蚊唔通真係8蚊??
唔通我話10蚊3首你就信??lol
4月1號就見真張
不過講就咁講,官方話4月1,機舖點都會delay幾日
回復 支持 反對

回復 14# victor609

係wo,我都唔記得左係online update,好彩你講講XD
不過4月1 JUBEAT實多人到喊,
希望因為愚人節冇咁多人啦(逃
回復 支持 反對

【稼動情報】『jubeat saucer fulfill』3/31(一)起陸續更新稼動!
速報!!
我們收到來自KONAMI的最新消息~~~
玩家十分期待的『jubeat saucer fulfill』提前於今天起陸續更新稼動!!
最快在今天下午~晚上就可以玩到囉≧∀≦
預計這二天將陸續升級至最新版本!!
歡迎各位玩家到遊樂場嘗鮮遊玩^^
※各店鋪更新進度, 請依現場實際情況為主^^
【世美官方粉絲團STAFF一同】

消息來源:https://www.facebook.com/JubeatinTW
===============================
唔通香港都有機會今日update?!!!!
回復 支持 反對

姐係焗我地挽12/5.....
回復 支持 反對

有朋友話mk smart game,MK88己update,
VZ已up,岩岩打左幾舖
回復 支持 反對

其實765係咩黎
回復 支持 反對