打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有人承認我勁喇

咁我問番你你邊到冇改圖?咁你答唔答到?圖片有咩說服力?唔同人唔同演繹。又會係咁啱係popo就係輸果陣有小護士BUG,講真係米用外掛所以彈小護士?「我話請你認真只係因為出口術而已」圖片邊度顯真佢認真?你又解答唔到我我又解答唔到你,點解唔放片,唔好話lag la,你係米勁,佢係米留手,放片俾大家評論米重好,公道自在人心。
回復 支持 反對

都話左佢將負面評論睇成正面評論la,重有係佢自己將UIORPT認為神到1個人等於4個人戰力ge地步
(利申:我唔係話UIORPT廢)
回復 支持 反對

好簡單,你係呃人果方面咁鬼勁,我搵唔到要信你ge理由。
回復 支持 反對

我想問你PO果D舊圖有咩用,可以證明D咩?只可以證明你係兩年前贏過佢地,咩等於衣家贏到佢地?你唔好PO SD開服果陣大家係二等兵對戰時贏人地ge相?諗唔明點解你咁都要自HI。人唔會變勁?
回復 支持 反對

回復 73# yiuee1315

得,照你呢個道理去講全SD所有人都係勁人,因為個個都有贏過。問題已解決,冇需要再討論。
回復 支持 反對

所以一山還有一山高呢句係成立,因為你未同全SD所有人打過,點會係最勁?當有朝一日你贏晒所有SD玩家一次你就可以話最勁la,加油
回復 支持 反對

照你咁講,「贏就係贏 一字記之曰: 勁」,贏的意思當中「包含」你們所說的高手,等於贏不包括人地所講的高手(垃圾)都叫勁但你又講贏垃圾唔等如勁,你知唔你你講緊咩?
有邊個係大部分人一致認同係高手而你衣家有贏過?就係你所講兩年前ge人?兩年前佢地可以好垃圾wo,而且又唔見你搵番兩年後ge佢對再打過?點解你會將有人認為衣家佢地係勁人(可能有人認為係垃圾)的人,但你認為佢係唔勁ge理據係因為兩年前贏佢,而唔係衣家,點解你會假設佢冇改進,定係你想講人係唔會變,廢ge永遠都係廢,膠ge永遠都係膠,就好似你咁?
回復 支持 反對

點解你認為全SD咁多人就係得果幾個係衣家出名勁人?又唔諗下有幾多個係冇俾人講過GE隱世高手?再講你係點分高手同垃圾?咩叫勁?
你問邊座山高過你,咁等於你想講你係最勁,咁多人你都未同佢地打過你又點知未打同果D唔係勁,未俾人講過ge人士唔係勁過出名果D?
大部分出名果D人都有PO過對戰影片同俾人評論過佢係米勁,咩有人係以放對戰圖片而且重要係唔知有冇打假波同係米改圖去話自己係勁?
所以唔好諗住贏果幾丁友就叫做勁,要知自己係米最勁你就應該同全SD所有人打過先知,冇人會阻你。
回復 支持 反對

唉,你搵猛虎仔單挑了,佢不應機你就認為佢怕輸而已有陰影,你又知?你都係估je,同樣道理,同你打果D人,你又知輸比你係冇留手,已經用全力?睇你過往人地同你對戰個影片邊到睇到你係勁?睇片已經明你唔係勁,又會咁啱係就輸果陣彈,如果你話係小護士,咁你米cap你同人地打緊而彈小這士這個證明lo,反正小護士會有CODE ERROR 同Description,你米SEND俾GM個D技術人員研究lo。
講左,我搵唔到要信你個理由,你可以問大家係你身上可唔可以搵到誠信或信你個理由。
你唔好再同我講用正常思考模式去信你,你米又係派膠,話怕Lag而唔拍片,老到咸ge問題又唔解決,你部腦拍唔到片米去第二度拍,唔通又要人教你?此地無銀三百兩唔係用係全身都係嫌疑ge人用lo好嗎。你同我講話我果句「你證明唔到自己冇改圖或打假波,點證明係真圖」係膠la,你話膠係你知道一定唔可以證明。
回復 支持 反對

全世界人都知你小護士係咩事,你米繼續活在自己的世界,地球不會為你而停轉的
回復 支持 反對