打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有人承認我勁喇

我覺得你做人真係好無聊, 意義何在?
多數做到咁嘅人係現實生活到俾人排斥,所以要係虛擬世界到取暖
我就當可憐你,你玩SD真係好撚勁,用正義無人能及,意圖打SD搵飯開,做SD打(飛)機手
都就執,你就繼續派膠,我就笑住食花生e個世界上真係乜人都有
你就繼續發你個SD春夢
白痴仔

e條友幾似你

俾人圍插完, 就話改過, 不過宜家都係繼續派膠, 情況幾似你, 你係米學佢?

e條友係台灣都幾出名, 派膠派到出名
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

回復 12# yiuee1315

你番工關我p事, 頂多米一個鐘揾30蚊個d中五仔
你講乜春野捉心理, 你行動已經做晒出里, 你可以悟認的
你咁樣做都係想引人注意, 真係好撚小學雞
你次次開埋晒d廢po我夠笑到標尿
照下塊鏡睇下你條毒撚小學雞樣先啦, 講野仲係到扮清高
回復 支持 反對

回復  devilc

對佢黎講呢D唔算係膠加上你又唔係第一日識佢,不過算la由佢整係放圖唔放片就已經知佢 ...
虎珀 發表於 31-3-2015 13:33

你米咁講啊, 一陣人地又話我地捉佢心理架la
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

見你攪到要派膠維生,就講番成個故事未係你買左佢AC,之後自編自導自演,一開始你殺自己七次,得番一分鐘果陣你自己轉AC殺3次,完。勁?勁係邊?片呢?米又係得個吹字
回復 支持 反對

做咩唔敢拍片?驚用神秘力量俾人知?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我咪同你講過lor,要用正常思維同學習質疑別人,質疑「事實」,咁你先長大ga,邊個知道你冇買點數,有冇腦念過,不要話俾人屈吧,用正常思維例如,睇客觀因素,紅星一定係勁?唔比放AC?係新手面你就可能係勁,正常人會念到你比左好處佢,而對戰實力係廢。其實你有大量對戰勝利圖,但全部都係改,按tab得你同佢,又冇得觀戰,點解冇可能打假波你派膠派得幾明顯,唔拍片係怕淆,怕俾人串。你所謂果種完美主義覺醒,只係用掛黎, 一旦爆發得耐,護士會即刻搵你,或可能會被敵人發現,像seed的覺醒,未je係叫人停手俾你開全炮,勁?勁係邊?
回復 支持 反對