打印 上一主題 下一主題
收起左側

本季最佳文章投票結果公怖! 本季最佳文章投票結果公怖! 本季最佳文章投票結果公怖!

其實有好多創作者同我講佢係新人==””””
你地係唔係新人其實我做左好耐research嫁==
我搵晒你地所有帖再按照日期決定你地係咪新人..thats y我話好累==....
除非真係照返你地意願想競投新人..我就會幫你地改,因為如果你地角逐新人王就無得做最佳創作者嫁啦
回復 支持 反對

Originally posted by Legolas at 2006-2-7 22:17:
我搵晒你地所有帖再按照日期決定你地係咪新人..thats y我話好累==....
除非真係照返你地意願 ...

老實說....怎也沒所謂吧= =
反正我的小說都沒有人看
回復 支持 反對

Originally posted by Legolas at 2006-2-7 22:17:
除非真係照返你地意願 ...

辛苦你了,如果完成這個投票,俺會向板主提出加你分的!
別說俺說,板主可能也沒有想過投這個票呢...! 囧"
板主大哥,俺知你很能開玩笑的!
回復 支持 反對

我想問如果得左獎又有咩用? 無聊一問=.=
回復 支持 反對

Originally posted by 朝鮮帝國 at 2006-2-8 16:59:
我想問如果得左獎又有咩用? 無聊一問=.=

就置頂推介一個月吧(笑

Originally posted by 上官飛雲 at 2006-2-7 22:34:

辛苦你了,如果完成這個投票,俺會向板主提出加你分的!
別說俺說,板主可能也沒有想過投這個票呢...! 囧"
板主大哥,俺知你很能開玩笑的!

玩笑呢家野我平時開不少
不太過火便行

[ Last edited by 衛宮士郎 on 2006-2-8 at 06:47 PM ]
回復 支持 反對

由於參與人數以及票數過少...
每個獎項可能只有一個得獎人,可能不會採取淘汰制..一切看情況決定..
如果版主衛宮士郎怕投票會影響結果,我會響最後點票時才邀請你作最後的投票,你投票後,所有人投票作廢(包括改票)
(版主也應參與=〕)
如有任何人作出改票請重新回覆並清楚列明,另外之前話自己係新人既作者請另外再同我講返係咪按照自己意願要競逐新人王,因為如果競逐新人王就無得競逐最佳創作者,你地是否新人,都係由我搜尋晒你地所有既帖而去決定的,除非真係按你地本人意願,否則我將不會將你
回復 支持 反對

想不到這個比賽因小人而告終...!
嗯嗯...結果版主你還是要參與呢!~"~
lego兄,請問你何時點票喔?希望留下日期,到時俺上來看嘛~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
當然係世上最強既./

白羊啦==v
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
加多個我最新既作品∼∼
回復 支持 反對

在此促請衛宮士郎盡快投票,謝謝
回復 支持 反對