打印 上一主題 下一主題
收起左側

本季最佳文章投票結果公怖! 本季最佳文章投票結果公怖! 本季最佳文章投票結果公怖!

我投白羊一票~
回復 支持 反對

2)本季最佳創作者(本括出稿快,認真改善,針對讀者提問等等)
Legolas
3)本季最佳
回復 支持 反對

[quote]Originally posted by 衛宮士郎 at 2006-3-22 23:02:
2)本季最佳創作者(本括出稿快,認真改善,針對讀者提問等等)
Legolas
3)本季最佳
回復 支持 反對

yeah!好多謝樂古比左呢個本季人人期待文章既獎啦!
多謝我既爹d 啊媽,我既女朋友---阿君
重有啊「拍co」, 我既經理人公司.... 多謝你!啊媽我得左啦~
yeah~~~
---------------------------------------------
幻想中.....
回復 支持 反對

Originally posted by 電光幻影 at 2006-3-23 22:20:
yeah!好多謝樂古比左呢個本季人人期待文章既獎啦!
多謝我既爹d 啊媽,我既女朋友---阿君
重有啊「拍co」, 我既經理人公司.... 多謝你!啊媽我得左啦~
yeah~~~
---------------------------------------------
...

嗯嗯==””真係好感動既時刻,哈哈,,,
我地而加請賽馬會主席頒發呢個獎項比你
回復 支持 反對

我...好多謝nakuz..比呢個獎我..
我要多謝我既經理人公c..衛宮士郎..daddy媽咪..同埋所有幫過我,支持過我既人><..多謝TINY電腦既keyboard..多謝你地...我等呢個獎...等左3年啦..(狂哭中,事實上沒有等)
回復 支持 反對