查看: 17910|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[技術討論] [原創]教你點用賽2打象帶升2轉 【圖片已失效】

講左有洞的打法先
1.將d兵跟住條線的路入洞(唔好打斜行 會慢d)

2.將賽2離開大隊 大隊就自己人打自己人費事執雞

3.賽2爆技 爆7-8下 視乎你隻賽幾多攻

4.爆完技後賽賽逃走+打自己友 唔打自己友的話會打中d象令到執唔到象

5.等毒完 依個時候睇下自己人有冇打到象(尤其係隻燕燕 命中率奇高- -)

6.睇下d象剩返幾多血@@

7.俾你想升的1轉執雞吧(我的是昌2- -)

跟住係大場暴走版
1.唔好理咁多 入角位+封冰先

2.叫隻賽出黎 唔好太近冰 圖中的位置岩岩好

3.等d象埋位 同時睇下有冇兵唔係打緊自己友

4.爆技7-8下

5.賽2返回原位 等毒過

6.毒完之後就俾1轉執啦 (我今次係許伯執雞= =)

最後 我隻賽2的資料

總結
以上方法我估花2都可以用到(本人未用過)
而或者有d人會問 件堅衣加d攻有冇影響
我的經驗是沒有大關係的 我之前冇穿堅衣也可以打剩象少少血
整個方法我覺得最關建的是唔好俾自己人打到象同要定時補冰
我隻寧 昌 許 都係用以上方法升的 好有效
希望幫到大家bao_40
p.s.手軟了...

[ Last edited by 精英大屍 on 2006-5-31 at 02:02 AM ]

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的

圖片連結已失效
2015/08/25 小妍字。
回復

樓主如果我冇燕燕..點升-0-

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

得賽二用到....咁帶法...
用花二無咩可能可以control...d怪的血量...
花二招野
唔同位置扣唔同血

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

用馬fu入洞入得仲快...
thx你的分享

回復 支持 反對

值得加分.

回復 支持 反對

good呀! 馬符唔係要主比怪打到~先用到咩?

回復 支持 反對

我覺得用花帶重好啦∼∼∼
重有,你用架昌2自己打都得啦∼洗咩汁雞= =

回復 支持 反對

HI 同志 係我啊 達達xpxpxpppp 仲有啊 第7樓 佢唔係用昌2打點比你睇呢.........

回復 支持 反對

Originally posted by ilpf9202 at 2006-5-31 09:17:
我覺得用花帶重好啦∼∼∼
重有,你用架昌2自己打都得啦∼洗咩汁雞= =

佢將昌2當作成要汁雞隻1轉==...知唔知呀==...咁都唔明...

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

寫得唔錯, 有D路徑都比埋.. 值得加分
但其實用賽2帶如果過左龍就會好麻煩/~\

回復 支持 反對