打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公告]魔 堡

關閉 [複製鏈接]
上面的艾已經回答你了

上面的是─
回復 支持 反對

不錯不錯...
咁我可以分身搞下比賽d野...
準備一下明晚既報名方法XDDDD~

我第一個向你報名以示支持! bao_32

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

魔堡好似好多人鍾意玩咁(不過我唔鍾意XD)

佢地會唔會好傷心= =

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

魔堡好似好多人鍾意玩咁(不過我唔鍾意XD)
佢地會唔會好傷心= =

佢地唔會好傷心
不過我會好傷心

這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的
回復 支持 反對

人地大晒!你吹得脹咩=_="
不過我都唔多like魔堡!d攻城玩晒禁制=_="
太晒時間喇!一場坐底2個鐘!!晒time...不過禁得到咩!?
咁易禁,法輪功都唔使到處有喇!wahahha.....(講笑~0~")

[color=red]這帖子是由 死黑 管理人員從 =世紀帝國 II= 版塊移動到 =AOC無品投訴區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 【peter^^】 at 2006-7-18 18:50:
咁我想問
目前對戰網都有人開的箏堡4隊板本又是否飛法改檔呢?
佢都係由箏堡61的基本改檔+更新小小野姐

你可以去投訴

補充:現在的版主應該是按嚴重性來出公告,
       沒有公告并不代表不會處理投訴,
       其他的兵堡等等也一樣

[ Last edited by 艾 on 2006-7-18 at 07:21 PM ]

回復 支持 反對

你講哂啦
唔通玩91又禁 61既改檔
禁魔堡 比多好d既理由啦 唔該

回復 支持 反對

Originally posted by 愛c at 2006-7-18 19:50:
你講哂啦

http://aoclink.ohoh.idv.tw/aocscx.html
箏堡Beta91同箏堡Beta61都冇作者的認同
禁改檔o既理由你要幾好先接受?

回復 支持 反對

Originally posted by 愛c at 2006-7-18 19:50:
你講哂啦

「侵犯版權」四個字已經是最好的理由

回復 支持 反對

都係想打機姐........洗唔洗搞到咁彊.唉

回復 支持 反對