打印 上一主題 下一主題
收起左側

Homeworld 2(萬艦齊發 2) 專屬討論區

關閉 [複製鏈接]
請問咩GAME來嫁
回復 支持 反對

Originally posted by 千翼 at 2006-9-27 18:06:
有冇starwar既mod=.=?

建議:[H]~DARK~ 的下載點改為Homeworld綜合貼

已更改
starwar.....好似話要最新板本收費所以沒留意,都係問下ericlcl吧

Originally posted by cheungy at 2006-9-27 00:21:
你地都係講gundam mod架啦...

頭先打左一埸   自護vs三個連邦

好正   一開頭即飛去中間礦   狂開礦機   之後就黑色三連星係到坐鎮(大約4隊)

之後就開多隻艦  (好似個盒果架)

之後就開一隊ms+ma小隊   ...

我自護+西亞加拉打一個專家連邦都唔得.......你好勁啊....自護勁難用
ps.唔知大家知唔知,自護有個問題,就係採礦機唔識回收戰艦殘骸(定係我唔識用呢?)

[ Last edited by [H]~DARK~ on 2006-9-27 at 06:30 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~DARK~ at 2006-9-27 10:01:
Starwars 唔係好似話要收費嗎?

唔知呀...係佢個論壇度dl
條link係:
http://xfer.lfnetwork.com/lucasfiles.com/downloads/962/warlords0.45.exe
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by [H]~DARK~ at 2006-9-27 18:25:

已更改
starwar.....好似話要最新板本收費所以沒留意,都係問下ericlcl吧

我自護+西亞加拉打一個專家連邦都唔得.......你好勁啊....自護勁難用
ps.唔知大家知唔知,自護有個問題,就係採礦機唔識回收戰艦殘 ...

今日又打左2埸   一埸同我細佬連機打

同佢打果埸又係一開始控制大礦   

同電腦打果埸又控制大礦(=  =)  不過今次好困難....因為我一去到就勁多戰機圍我  (機戰一群群咪話唔恐怖)

死守左15分鐘左右  (同時大量出MS)  完成控制晒中央

之後就狂出艦  仲有次期MS    (仲有20幾隻輕渣古)

GP02A 3隻(好可怕的核彈...) 13隻戰艦(唔包生產艦)  格魯古古5,6隻(專用機)  大魔唔記得  仲有一大群MS

3隻GP02 就玩晒....  加多十幾隻輕渣古已經夠玩

戰艦怕戰機的  =V=v

3隻GP02 秒一隻空母
回復 支持 反對

THXTHX
回復 支持 反對

上網搵資料時找到的圖= ="(玩過原板都知)
回復 支持 反對

Originally posted by [H]~DARK~ at 2006-9-28 11:30:
上網搵資料時找到的圖= ="(玩過原板都知)

唔知係咪我ge錯覺...總係覺得維格d野火力大d
回復 支持 反對

Originally posted by ericlcl at 2006-9-28 19:43:

唔知係咪我ge錯覺...總係覺得維格d野火力大d

睇情況啦,舉個例,驅逐艦,維格有導彈發射器可以放4支導彈,相較西亞加拉得2支,火力明顯較差,單對單差不多輸定了,不過西亞加拉驅逐艦有更多炮塔,對於反戰機能力強得多(ps.將維格導彈發射的子系統打爆,再打爆引擎,就跟垃圾差不多= =.....好了,可以派點船去搶回來)
很喜歡維格長槍戰機(數量+光束武器)
回復 支持 反對

呵呵呵~~
受死吧!

[ Last edited by Davis on 2006-9-28 at 09:25 PM ]
回復 支持 反對

Originally posted by Davis at 2006-9-28 21:21:

呵呵呵~~
受死吧!

好大隻叉包呢
回復 支持 反對