查看: 16327|回復: 80
打印 上一主題 下一主題
收起左側

Homeworld 2(萬艦齊發 2) 專屬討論區

關閉 [複製鏈接]
見到幾多人係download個post度問野
為防大家搵野download而追太多post
以後大家請黎呢個post度討論

--------------------------------------------------------------------------------------

遊戲下載:
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2621959

[ Last edited by ~黑武士~ on 2006-9-27 at 09:58 AM ]
回復

這個決定不是由那個post的樓主決定嗎?
回復 支持 反對

Originally posted by ktgpsa11745 at 2006-9-26 22:18:
這個決定不是由那個post的樓主決定嗎?

那麼我pm佢開唔開討論版 la....
回復 支持 反對

係原帖討論咪得= =
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
你地都係講gundam mod架啦...

頭先打左一埸   自護vs三個連邦

好正   一開頭即飛去中間礦   狂開礦機   之後就黑色三連星係到坐鎮(大約4隊)

之後就開多隻艦  (好似個盒果架)

之後就開一隊ms+ma小隊   有gp02a 2隻...
好正   之後仲係好多錢   一路升野  一路出艦隊....
大約有9隻艦(三層果d  唔記得晒d名)

秒木馬.....   GP02A對母艦冇咩用    對MS就好可怕...
一架戰機都冇      礦機爆晒50架

[ Last edited by cheungy on 2006-9-27 at 12:25 AM ]
回復 支持 反對

多個地方討論好d,例如講下心得,經驗幾好啊,如果放左係我download果度包保無咩人睇到,一樓也冇位放上去(連post條link的位置都冇)
ps.啊.....cheungy 你可以自護打連邦.....?唔通v2.5板自護連邦電腦ai搞好了@@??(我自己都沒試過互打呢)e家想測試也不行,搞緊隻舊game,所以用緊舊顯卡驅動= =,入唔倒game,如果真係可以同電腦互打就講一下,我要改番高達mod簡介
回復 支持 反對

Starwars Warlord...Emprire d 艦勁得離普
一個5萬(定50萬?)ge艦
防成200萬以上
攻擊大約90萬
不過行路得100
但係識超空間移動 = =
超變態
回復 支持 反對

Starwars 唔係好似話要收費嗎?
回復 支持 反對

有冇starwar既mod=.=?

建議:[H]~DARK~ 的下載點改為Homeworld綜合貼
回復 支持 反對

好想dl但係唔夠錢
回復 支持 反對