打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 示愛區[詳情請到新示愛區]

2月14日..
對誰說 :wa
對情人說的話 :會考之後..相信大家都會各自散..我已經再冇機會去認識你..  

希望你將來一定要幸福..一定要快樂..

相信日後..我可能唔再喜歡你..或者忘記你..
                    如果我跟你有緣的話..下一年情人節..我好希望我可以跟妳一起渡過..

wa..我愛妳..情人節快樂..
回復 支持 反對

對誰說 :文文
對情人說的話 :我知道我做過一D唔可以原諒自己的事
所以我地先會分開 可能我令你太辛苦 但我希望在我有機會在你身邊的時候
能夠比多一機會我保護你同講一句 "我愛你"
回復 支持 反對

You  Are  My  Best  Friend~~~~~~

雖然明知是沒可能,但我還是想跟你說~~~

我好鍾意你.,但願你搵到個你愛既人

同佢幸幸福福咁生活落去~~~~~~~

當你看到我這篇東西時,我已經不再介意你怎麼看我

我已經不再對你發生任何幻想,這並不是我不喜歡你.

我情願你快快找一個愛的人,等我可以為你送上祝福.......

to
                                                                                         鎖匙是時間(名字需要解讀.......)
回復 支持 反對

如或許我真的不能保證什麼我只能保證我永遠永遠都愛你
回復 支持 反對

對誰說:恩
對情人說:我第一次見倒你的時間 就比你的可愛,天真 深深吸住
我好想同你講 我love你 同你一起過日子
回復 支持 反對

誰說:我

對誰說:你

對情人說:還有什麼好說,簡簡單單一句~~我愛你
回復 支持 反對

對誰說:可塋
對情人說: 一句講晒  我愛你
回復 支持 反對

對誰說 : 我愛的人
對情人說的話 :我愛你呀 希望你知道我係愛你
回復 支持 反對

對誰說:糖糖
對情人說的話 :要我放低你?我真係做吾到/___\ 你都知我係個口不對心既人黎架啦
                           因為家人問題 你要同我分開.. 無左你係我身邊 真係好辛苦 我真係好愛你
                           每次我差點兒倒下 我腦海裡只出現你的存在 就算日後點樣 我都會等住你
                           直到自己能忘記到你 但我亦很愛你

我好愛你呀 糖糖
回復 支持 反對

對誰說 : Celia
對情人說的話 : 我好鍾意你丫頭!你說過你對我有好感,希望你會鍾意我啦=]
                      不過如果你唔接受我,都冇所謂架。我唔會逼你架!
回復 支持 反對