樓主: digicharat01
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] =幫會宣傳及招生專用區=

SER 7 "逆天幫" 收45lv up

-幫會名稱            :逆天幫
-幫會所在伺服器   :SER 7 
-幫主名稱      :幻之蝶夢 (台灣美媚)
-幫會等級      :等級3
-幫會特色      :定期會帶人過副本
回復 支持 反對

S5帝江 極度血盟

-幫會名稱 極度血盟
-幫會所在伺服器 S5帝江
-幫主名稱 洛仇
-幫會等級 3
-幫會特色 本盟定於星期6同日幫解王任和副本任
-入會要求 不可亂殺人 長上線 35lv以上 要有團結精神 (羽靈.羽芒.妖獸.法師佳)
-幫規 無什麼幫規我只希望大家在盟入面好像一個大家庭相親相愛同熱心幫助盟友
-擁有領地 刺骨之地
-聯絡方式:在game密 洛仇 革離 天之仕 洛晴 白乃人 極度幽靈
-其他 香港公會有90%香港人同少數台灣朋友
回復 支持 反對

Welcome香港既朋友一齊創做理想幫派
-幫會名稱            :極樂
-幫會所在伺服器   :server 4 鳳凰
-幫主名稱      :阿魯哥伯伯z
-幫會等級      :等級3
-幫會特色      :會帶人過副本
回復 支持 反對

無此幫派

一早delete咗喇

仲睇

回復 支持 反對

幫會名稱    老字號
幫會所在伺服器  天馬03
幫主名稱   老榮  <-----好好人ga!會幫我地解任
幫會等級   2
幫會特色   個個都好好人!玩得,吹得!9成hk人
入會要求   常on!有心升lv就得
幫規(如有)  都冇乜 (打機姐,冇咩所謂)
擁有領地(如有)  冇ga!我都想有
聯絡方式:  Miracle奇蹟(我)  or  老榮  or  老黃
其他   希望可以搵多d香港人一齊玩la!
最終更新日期  16.02.07
回復 支持 反對

幫會名稱:∼☆冷戰風雲★∼

-幫會所在伺服器:02 厭火

-幫主名稱:〝影 煞∼

-幫會等級:1級 快升2級

-幫會特色:我會幫大家解副本  打王  聊天

-入會要求:只要你常上線  聊天  不白木 不亂退就可以加入 不限等級

-幫規:不可以爆粗 做白木

-擁有領地:暫無 (會打)

-聯絡方式:MSN:peterhalo2004@hotmail.com 或 在完美密我 ∼飛花血影∼
完美上線時間:星期1至5 4:00~6:00pm 星期6日或放假 :8:00am~4:00pm

-其他:歡迎帥男  美女加入^^

-最終更新日期:3月12日
回復 支持 反對

已合併為聖藍之風

回復 支持 反對

-幫會名稱  樓蘭天翼
-幫會所在伺服器  10服~軒轅
-幫主名稱  藥仙花綠兒
-幫會等級 3
-幫會特色  大家相親相愛~有自己的奇摩家族(http://tw.club.yahoo.com/clubs/lo_lan_tian_yi/)以及日記(http://www.glog.cc/blog/blog_index.asp?id=82649&U=cindy0427)
-入會要求  有意城戰~40lv以上~熱心公益~不亂殺人~性別性向職業都唔限
-幫規(如有)  唔可以亂殺人~得閒就幫下人~做d熱心公益ga事~
-擁有領地(如有)
-聯絡方式:  上線蜜(藥仙花綠兒/帥光/z風牙z/Ss彤花sS/奈落)
-其他  我地個幫會唔係好大,唔係好有錢,但大家好團結!!一定唔會比出名果D幫會差~!!咩人都有~中港台澳,加拿大,新加坡都有~!!第一隊打89仙轉都有我地幫會人份~必有最新情報~而且個個親切可人~令仔令女都好多
-最終更新日期 13/5/2007

回復 支持 反對

呢個幫派

我又要delete   原因係講多無謂   妖精想跟團唔容易   其他野唔使多講   無言又無言

回復 支持 反對

-幫會名稱:蒼穹獨步(有符號,不過唔識打)
-幫會所在伺服器:11計蒙
-幫主名稱:天之見證
-幫會等級:3
-幫會特色:定時幫各會員解任,打副本
-入會要求:不白目,不亂退,喜歡團體感的40等以上各職業好手(妖獸羽靈較佳)
-幫規(如有):入會要求講左
-擁有領地(如有):未有
-聯絡方式:遊戲入面寫信給倉鼠仔或者天之見證
-其他:如果多人入既話有城戰打,錢果方面唔係問題,上次我地打過希望之城,可惜唔夠人,希望多d人入再戰

回復 支持 反對