樓主: digicharat01
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] =幫會宣傳及招生專用區=

-幫會名稱:夢幻音符
-幫會所在伺服器:04鳳凰
-幫主名稱:神之哭泣
-幫會等級:2級
-幫會特色:有副本一定會幫打(夠打的話)
-入會要求:你識打中文就得
-幫規(如有):禁借別人裝和借裝比人
-擁有領地(如有):冇
-聯絡方式:上線密 神之哭泣
-其他:係人都入得
-最終更新日期:17/5/2007
回復 支持 反對

-幫會名稱         :   怒

-幫會所在伺服器   :   帝江   5   伺服

-幫主名稱         :   西卒

-幫會等級         :   1   級

-幫會特色         :   香港幫派

-入會要求         :   等級不限   會用幫頻講野   上線就識揾番自己幫派d人一齊玩   唔好自己有自己玩   唔理其他人

-幫規(如有)       :   絕對唔可以欺騙幫派中人   唔可以用假消息對幫派中人揾錢

-擁有領地(如有)   :   暫時無

-聯絡方式         :   線上密   :   西卒   /    假如不在線上時可以線上來信

-其他             :   玩呢隻   Game   可以有機會識倒唔同   ga   朋友   我明白到唔係咁多人

經常揾倒團練   而我創立呢個幫派   目的就係想大家多d機會團練   一齊玩一齊解副本解任務

-最終更新日期     :   today

-注意事項          :   幫派內我發言會用幫頻   絕對唔會叫其他人轉告   唔會亂用密頻

回復 支持 反對

Server 1 星悅留 (三級幫會)

Server 1 星悅留 (三級幫會)

幫會名稱:星悅留 (三級幫會)

副本進度:只要你/妳有需要 都能幫 19.29.39.49.59.69.79

幫主/副幫主:妖刀 / 林林 (香港幫會)
招收對象:不亂殺人.不亂退.不限都歡迎加入

幫會介紹:我們雖然很少人...但很溫馨..大家都像是一家人一樣...
雖然現在是很小很小的小家庭...但小家庭 總有一天會成為一各大家庭..
如果你/妳也想成為我們家庭的一份子...我們都很歡迎妳加入
7月份本幫規劃有城戰,歡迎老朋友新朋有一同加入喔!

聯絡方式: 只要看到本幫的人 你/妳都可以 找她們 報名喔...^^,
或密幫主/副幫主

回復 支持 反對

-幫會名稱:天域
-幫會所在伺服器:04鳳凰
-幫主名稱:Chaos
-幫會等級:2級
-幫會特色:互助互愛
-入會要求:長上線多吹水
-幫規(如有):嚴禁滋事
-擁有領地(如有):冇
-聯絡方式:上線密 Chaos/技安/澄兒/波蘿包/@黑騎士@/貓寶/柳生宗嚴
-其他:幫會8成香港人...內地或台灣玩家均歡迎加入
-最後更新日期:20/6/2007

回復 支持 反對

散左.....

回復 支持 反對

TEST!
回復 支持 反對