收起左側

【加分項目】『表白台詞創作』

關閉 [複製鏈接]
1秒不見,如隔三千萬光年.........

評分

參與人數 1樂點 +1 收起 理由
偉仔 + 1

查看全部評分

回復 支持 反對

其實系我地第一日見面,,
我就已經深深甘愛上你,,
喱句說話,,系喱果世上,,
只有妳一個會聽到,,
因為我可以為你符出一切
如果你吾肯,,我都可能等,,可以佇候住你,,
因為我只系想你知道,,
系你身邊有一個非常非常愛你ge人,
就系我

我愛你

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
偉仔 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

im not going to say anything fancy to you but i want you know to know one thing...........
.................i love u and even though there are much better people than me around the
world...,but i love u and nothing will ever change that fact.

評分

偉仔 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

我唔理世上係咪只係得你一個女仔;;
就算有千千萬萬個女仔都好我只會鐘意你一個
因為我只愛你一個!!
就算其他的女仔既樣好過你::
把聲甜過你!!
我只會同你講我愛你
┌┐┌

評分

偉仔 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

我唔理世上係咪只係得你一個女仔;;
就算有千千萬萬個女仔都好我只會鐘意你一個
因為我只愛你一個!!
就算其他的女仔既樣好過你::
把聲甜過你!!
我只會同你講我愛你
┌┐┌

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
偉仔 -2 連post

查看全部評分

回復 支持 反對

阿nat:
唔係剩係得佢嫁,其實我都好鐘意你嫁,雖然我冇佢咁靚仔,好多方面都冇佢咁叻,但我有一樣野係比佢好的,我對你係真心的,可能到最後你都係選擇佢而唔係我,不過唔緊要嫁,最緊要你開心,不過,我真係好希望你可以考慮下我,你唔洗即刻答我,你慢慢諗清楚先答我,最後一句,我真係好愛你嫁!
                                                                                                           愛你的 彼得上

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
偉仔 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

如果當初同你系埋一齊個陣....好似之後分左手甘樣...
我會好好開心...可惜...點解甘遲你先之知道我既感受系點...
究竟我地當初你所講我同你系一種其他睇會吾到既"緣份"...
吾通我地只系可以去到呢個地步...??
其實...系第一日我識你...直接同我既兄弟互相追求你個陣...
直接...直接我放棄...比我既兄弟去追你..直接最後...
直接最後我先知...原來你一直都鍾意我...
個一刻我真系好開心...但吾知點解我覺得一切都太遲...
後悔當初放棄你...後悔無勇氣同你講
"我真系好鍾意你"
...直到而家...直接永遠..雖然我同你出街只有一次
但我會記得個一次,,亦都系我同你既唯一一次..
系一條漫長既路度....兩個人慢慢甘行.....但系..我後悔當初我無拖住你隻手....

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
偉仔 + 20

查看全部評分

回復 支持 反對

我知到我給你很少快樂~我一定會令你笑~因為你得笑很美~平日可能你覺得我很煩~因為我太過緊張你~你心裹面排第一的人是他~但如果可以令你的心裹面有我~就算你恨我~我都不介意~因為...我愛你一人~

評分

偉仔 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 碎心劍歐爺 於 2007-3-31 11:29 發表
1秒不見,如隔三千萬光年.........

學百年好合d女仔先...乜光年唔係計距離架咩=.=

咁你姐係話我同你既距離成三千萬光年啦...
個女仔實嬲=.=
回復 支持 反對

當我以為世界係黑白的時候.
你卻突然闖進.
為他增了色彩
而這刻我已知道我已愛上了顏色.
你能夠同我一齊令這個世界增添一道彩虹嗎?

評分

偉仔 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對