查看: 11000|回復: 38
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [台版]超順感覺盡在 天下大亂Online 由頭到尾至[公會]一條龍服務

台灣官網 http://www.lastworld.com.tw/

係咪好想玩下依隻game,但係港版又好lag?

唔緊要,如果想試下超順感覺,就一定要試下玩台版既天下大亂Online啦!

跟住d步驟做,唔洗十分鐘搞店。

一齊玩 君士坦丁 SER啦,建立勢力也。

可以add左我msn先

禁佢入去睇-->[台服]5級香港人公會,入會即送100萬+寵物+優待[有活動]

>>!!必需注意!!

台版天亂出現問題,而家正常係不能於新帳號創立新角色

但係依度有個解決方案,必睇 --> 〔轉貼〕解決台版中無法創建人物問題的方法

>>下載主程式

為避免日後程式自動更新出錯,建議您在安裝程式時,儘可能不要改變電腦預設的程式安裝路徑( C:\Program Files\LastWorldTwn )

檔案大小:321.30MB

下載點一

下載點二

下載點三

下載點四

下載頁面:http://dler.org/Godownload.php?id=1869

!用迅雷下載,會快好多好多,去較下d設定就可以仲快,30分鐘下載完

或者下載 Foxy,再打 天下大亂  去搵,就有得下載

[好處]

1.好順(唔LAG)

2.用中文書面語即可溝通

3.有香港公會,香港人照料

4.台灣玩家多數成年人,較成熟同有品

5.很容易有大量金錢,新手都可以衝+6裝備

[壞處]

1.雜貨店部分物品不能買

2.物價高,即通貨膨脹,一粒天問原石(高級冶煉石)值60億,
   不過你賣東西一樣貴,不用擔心不成正比,只是你要習慣以億做單位

3.台灣服的新手地區通常不會有人出現,因為大部分台灣人都已經很高級

4.裝備方面你可能比台灣玩家遜色

>>註冊acc步驟

1.首先鍵入GGC環球遊戲娛樂中心首頁既 加入會員>按此<

2.按下同意,再照住圖咁禁

3.之後就填個人資料,填完拉到底禁下一步

4.確認一次註冊資料

5.按建立遊戲帳號,選天下大亂II 地獄天使

6.另建遊戲帳號密碼

7.最後確認或修改密碼

8.申請acc完成!
遊戲帳號申請成功!
[地獄天使Online]
遊戲帳號 [      ]
遊戲密碼[      ]
您的遊戲帳號可享[地獄天使Online] 一般會員的使用權利。
成功安裝後…

你會發現桌面及開始都沒捷徑的

此時你要到天亂的安裝目錄例如:( C:\Program Files\LastWorldTwn )中

找一個圖片為天亂兩隻字的 LC.exe 出來,再用右鍵按實它,將它拉到桌面上放開右鍵,

建立捷徑,即可以以後在桌面上快速啟動遊戲!

[ 本帖最後由  於 2007-3-31 22:43 編輯 ]
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 今期流行 於 2007-2-16 21:36 發表
我第一個唔讚成- -

第一   香港人梗係玩番香港板香港server啦

第二   臺灣server  龍蛇混雜....咩人都有     ,溝通實有問題

第三   香港人去臺灣server  實變 (二等三等公民)  姐係無地位

...

第一   香港人梗係玩番香港板香港server啦
如果唔係香港版太差,我都會玩,hk版實在差到接受唔到

第二   臺灣server  龍蛇混雜....咩人都有     ,溝通實有問題
咩人都有???i dont think so,只有香港人同台灣人玩,溝通緊加無問題,除非你唔識中文,如果咁講香港ser都係咩人都有,龍蛇仲混雜tim,起碼台灣人好多玩家都係有品先

第三   香港人去臺灣server  實變 (二等三等公民)  姐係無地位
請問有冇証據???依d係你既心態黎姐,即係,人地台灣人黎玩hk ser,你都會當佢地(二三等公民)???

第四   香港人去國際server  實俾人恰死,俾人搶怪,吹雞打交pk,都唔夠人地人多

完全無你講既問題,不嬲好友好,況且唔係第一次接觸依隻game既台服,佢地唔似部分香港人,日本人咁樣排斥外地玩家
回復 支持 反對

回樓主"
我都仲係開唔到角色喎"
試過你個方法啦"
你可唔可以開個有角色既acc比我地?
之後我地再重登咪得囉@﹏@"
回復 支持 反對

大家唔好玩天下大亂
因為已經變左做外掛GAME
同埋經濟唔好
回復 支持 反對

回復 #5 遊仔114 的帖子

我add你msn親自黎教你

回樓上,經濟方面,通貨鼓脹,十分之好

外掛問題,將會解決,更新時應該會加有n計劃防外掛系統

又變番正常,你唔玩唔好叫人唔玩
回復 支持 反對