打印 上一主題 下一主題
收起左側

「已報名人士請進,商討活動內容同埋一切事項.」<<注意__注意__小說區聚會...

關閉 [複製鏈接]
我建議 馬鞍山郊野公園,
我上次去過,
火力勁猛-,-
唔洗5分鐘D火就起-,-
P.S.有約有幾多人系住係沙田?
我支持民主,
少數服從多數@@
回復 支持 反對

沙田好似冇bbq地方=.=?
回復 支持 反對

我頂多補完習再去- -
但是現在決定去哪?
回復 支持 反對

甘而家就定

日前:7/21  星期六   <<<(有問題既請盡早提出泥)

甘去邊度燒阿?   

1.  離沙田最近既就係獅子山...

2.  咖啡灣

3. 馬鞍山郊野公園

======================================================================
已報名既請睇清楚下面有冇你既大名...

\/     \/     \/    \/    \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/

已報名:
1.  農夫阿Roy          3「玩到5點」               

2.    壞男孩         1「玩到6點」            

3.  /\/                        1「玩到6點」

4.   n          3「玩到8點」            

5.   烈女             3「玩到8點」

6.   叱吒風雲           1「玩到幾點都得」

7.   swc                 「玩到幾點都得」    (要提早通知請假)

8.  上官飛雲           1「玩到幾點都得」

9.   dickyleehk        2「玩到幾點都得」

10. 小稻            「玩到幾點都得」

11.〔h〕破滅之幻月   1「玩到幾點都得」

12. 人中呂布        「玩到幾點都得」    (要提早通知請假)

13. CSI                       3「玩到幾點都得」

回復 支持 反對

原帖由 CSI 於 2007-7-3 13:24 發表
我建議 馬鞍山郊野公園,
我上次去過,
火力勁猛-,-
唔洗5分鐘D火就起-,-
P.S.有約有幾多人系住係沙田?
我支持民主,
少數服從多數@@

我住沙田@@

原帖由 叱吒風雲 於 2007-7-3 14:14 發表
甘而家就定

日前:7/21  星期六   

我唔係玩到8點呀,我係8點鐘之前番到屋企
回復 支持 反對

甘你而家想係邊度bbq阿?  

快快快  泥投個票...

to  烈大姐...    都係差唔多姐  你到時你都應該識得自己走既啦  ^^
回復 支持 反對

我揀馬鞍山郊野公園
回復 支持 反對

我邊到都得~因為我唔識簡XD
回復 支持 反對

我唔理你地阿  唔好無所謂  你就算同我玩色子 你都同我簡阿...

集合地點果度阿  都係要簡返黃大仙地鐵站

因為要去買bbq既野  係黃大仙果個商場有間賣bbq既凍肉店.

回復 支持 反對

原帖由 叱吒風雲 於 2007-7-3 21:31 發表
我唔理你地阿  唔好無所謂  你就算同我玩色子 你都同我簡阿...

集合地點果度阿  都係要簡返黃大仙地鐵站

因為要去買bbq既野  係黃大仙果個商場有間賣bbq既凍肉店.

好一個黃大仙地鐵站~
有冇沙田既團友=[
回復 支持 反對