打印 上一主題 下一主題
收起左側

「已報名人士請進,商討活動內容同埋一切事項.」<<注意__注意__小說區聚會...

關閉 [複製鏈接]
暫時星期幾都得閒=[
冇咩地方唔去...只要識去或者有人帶就ok=[
幾點...唔通頂都應該得掛=[
回復 支持 反對

原帖由 dickyleehk 於 2007-7-1 04:23 發表

咖啡灣嗎
不遠...加上又買了新小說

如果我還末看完的話
我陪你去又怎說
(大概2~3星期後才會買新的XD)

雖則我是男生 (攤手

唔緊要啦
我都岩既(嘿嘿
回復 支持 反對

我e家先報名會唔會「報得太遲」呢?
回復 支持 反對

原帖由 swc 於 2007-7-2 00:25 發表

唔緊要啦
我都岩既(嘿嘿

冇女既搵男=.=?!

原帖由 人中呂布 於 2007-7-2 01:40 發表
我e家先報名會唔會「報得太遲」呢?

最心痛是....報得太遲....有此心意 ....呂布等不到那日子=[
回復 支持 反對

回復 #64 [H]破滅之幻月 的帖子

…………………

有心唔怕遲囧
回復 支持 反對

只要你肯做,就永遠唔怕遲...

呂布生, 又係答返果幾條問題.

你星期幾得閒,可以玩到幾點? 有邊d地方唔去?
回復 支持 反對

已報名:

1  /\/                           「同壞一樣」

2  叱吒風雲      「時間,地點不拘,可以玩到幾點都得」

3  農夫阿Roy         「星期3同埋6得閒,最多玩到5點」

4  烈女        「星期日唔得」

5   swc        「時間可以是不拘 可以玩到幾點都得

6  上官飛雲        「可以玩到幾點都得」

7  壞男孩        「最遲玩到6點

8   dickyleehk       「玩到幾點都得

9   小稻          「星期幾都得

10 n          「星期2 4 6得閒  玩到7到8點

11〔h〕破滅之幻月    「星期幾都得, 

12 人中呂布       「最好星期四 其他都得 要提早一星期講

13.   CSI
========================================================================

集合地點: 未定

活動地點: 咖啡灣

活動內容: bbq (罷爐由swc同埋dickyleehk去罷.)

活動日期:而家係得返星期六個個都得閒既   提議7/14或7/21號.

回復 支持 反對

去黎做咩,傾小說區既事的話我一定去。
註:我係純情小學生><
回復 支持 反對

原帖由 叱吒風雲 於 2007-7-2 12:09 發表
只要你肯做,就永遠唔怕遲...

呂布生, 又係答返果幾條問題.

你星期幾得閒,可以玩到幾點? 有邊d地方唔去?

邊到都去得,玩到幾點都得....我星期四係例假~~有需要我可以調假....不過要早一星期同我講=.=
回復 支持 反對

to csi  我地係度一齊泥談談情,說說性,有冇性趣一齊泥阿?

to swc 人中呂布  為左就其他人,應該要你地2位請一日假啦.
回復 支持 反對