查看: 5524|回復: 16
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 強烈反對s卡強化

我覺得會嚴重影響新手升job lv既情況 以前都要打下豆咁樣升架啦 依家仲差 d人可以話...你可以用一轉架 但你高lv用一轉就
話得姐 你新手唔用2轉果d你會好難升架喎 依家d人正常可能48-9先可以3轉 強化左可能50以上先可以做3轉 係咪先?
(不喜別嘈)
單選投票, 共有 36 人參與投票
72.22% (26)
22.22% (8)
5.56% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

我都反對強化/_\..
唔知點好,我既job一向低..依家咪會整到勁低..用戰士升下都唔比!
GAMECYBEA淨係整埋D吸金既野
回復

反對呀 而家攪到唔用得S卡升人 job lv SP都用黎曬氣既..
回復

我無什麼意見......
反正就算出左強化系統 用s卡升lv只有50%job過落一般角色
佢都阻唔到我在65lv前55job  (未來的5轉卡任 同使用job lv)
而且巴哈有會員測試出 305pt 全加攻擊
攻擊提升了760..............
這種攻擊力 難道不恐怖? 假若我刺客卡升到這種程度 不就是很好玩嗎?
雖說我最近升緊咒術  強化系統延遲了我轉光槍的lv
我大不了爆左幾張雙經就可以了.__.
回復

原帖由 sai6606 於 19-1-2008 15:39 發表
我無什麼意見......
反正就算出左強化系統 用s卡升lv只有50%job過落一般角色
佢都阻唔到我在65lv前55job  (未來的5轉卡任 同使用job lv)
而且巴哈有會員測試出 305pt 全加攻擊
攻擊提升了760..............
這種 ...

我知高lv job係升快過lv 不過有d人吾想爆幾張雙經呢 而且轉3轉依家d人吾夠job 咁點會吾延阻?
回復

原帖由 藍武xDD 於 19-1-2008 15:45 發表

我知高lv job係升快過lv 不過有d人吾想爆幾張雙經呢 而且轉3轉依家d人吾夠job 咁點會吾延阻?

三轉只有咒是必須轉的
劍弓就算不轉三轉也可以
影響不大
回復

我同意呀...我宜家都好難升...用劍士招大技又回得慢..升到嘔哂電
回復

應該強化過先開始有經驗就差唔多........
回復

我宜家都好難升啊 51 lv先40job 仲要出埋咩s卡強化 又吸成半job經 又要升到高job張s卡先會勁  我very反對戈d咩s卡強化
回復

最好就係先強化左張卡先可以繼續升落去
咁又可以滿足兩方
回復