打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 『職業』 討論區

劍士打到50LV左右睇下夠唔夠命中夠就打貓咪大師!打E個幻多寶,紅寶多到嘔,仲可以打書信!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 不錯的建議

查看全部評分

回復 支持 反對

騎士

我想問騎士點配點....我岩岩開始玩
小丑都係
回復 支持 反對

新手騎都係2力1敏!得e一種合新手玩1至於跳騎定單體就要睇你la!
小丑力就跟裝點其他2智1敏!
你玩到希望呀??我地都玩唔到呀!

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
+細細粒+ + 10 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

玩唔到咯∼安全鎖開唔番之後∼完全ON唔到咯∼事旦加啦∼去到150又可以洗能力點∼
但系你都系用晒D技能點去啦∼我傻左∼我二轉時190LV 一共仲有成(13X)點未加∼轉左之後先知道原來 再升LV系唔會再卑1轉技能點你加GA∼所以我好多技能未學∼
小丑!? 要玩全智!? 你系扔標GA  1XLV-90LV 我FD講過∼好似(標)系計物理攻   而 (卡)先系魔法攻∼  不過玩E個GAME,好食$$$,好現實
,有$玩晒  你話XG裝∼一本書都食$食挂你咯∼由白裝 整到XG∼不如問下有多少--->人<--- 一套上165等XG呢∼不如唔好研究下整裝啦 唔好加點啦∼
回復 支持 反對

去到十幾lv記得去打蝙面搵錢呢
回復 支持 反對