查看: 7222|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[轉貼] 漂亮的女孩下半身就..自己看>W<(震撼的照片)

跟他的爸爸合照, 1998

在她的家鄉--委內瑞拉,攝於渡假中

攝於童年時的一個生日派對中...

發生車禍幾個月前,她與朋友們快樂的聚會.....

在1999年末,一位17歲的學生,在和朋友喝了一些啤酒後,驅車返家,撞上了旅途中的Jacqueline

車禍發生後..她已接受了超過40次以上的手術...

她在火燒車的車上被救出..當時她已被火嚴重]
地燒了將近45秒.............................

2000年..她與她的父親.....

接受治療...........

事件發生後3個月

因為左眼少了眼瞼...她必須靠眼藥水來維持視力...

現年20歲 ...當初肇事的酒醉駕車學生......無法原諒他自己在3年前酒駕的那一晚........他知道他毀掉了Jaqcueline的一生.......

並非所有出車禍的人都會死亡...這張照片事發生車禍後4年照的....現在醫生仍然持續治療著Jacqueline .......她的身體有60%嚴重的燒傷.....

不管你是誰,,請你,,請求你,,,不要酒後駕車,,,,愛你自己,,都愛你既家人,,也請尊重重視別人既生命同家庭,,,
如果你不忍見到其他人有同於這位女孩的下場的話,,
請轉寄比你通訊錄裡既所有朋友.'
如果可以既話請把這封訊息發給很多人,,[謝!`]

比佢地了解酒後駕車係險既事*

我覺得佢真係好堅強,,佢搞成咁都冇去自殺.,,
但係相反D人就係唔係都走去跳樓}}
壓力同感情帶黎既痛苦,,又夠唔夠佢而家咁痛苦,,?<]
回復

好恐怖呀~~~~~~~~
回復 支持 反對

酒後駕駛........

佢好可憐呀....

回復 支持 反對

好耐之前睇過lv==
不過佢真係幾可憐
回復 支持 反對

燒到咁  頭髮都冇哂
回復 支持 反對

酒後渣車d人真係好衰...
佢地成日以為一定冇事..
但係就係成日會發生d咁既意外~~
真係登個個女仔心酸...
回復 支持 反對

呢種精神我地的香港人要好好學習,佢咁都無自殺,而家香港人當生命係玩具
回復 支持 反對

如果我好似佢咁
我諗我冇佢咁叻啦=.=
我會去左自殺
回復 支持 反對

點解D人要酒後驚駛...明知有危險"
回復 支持 反對

我都之前睇過....覺得佢慘..[[bao_22]]
回復 支持 反對