查看: 34262|回復: 52
打印 上一主題 下一主題
收起左側

I LOVE YOU BOY'Z&HOTCHA - 火熱悶棍啦啦啦(CD Version)

Jim: Donald
Donald: 無聊時就會匿起屋企廁格沖下廁
Jim: 無聊時就會走去撥撥年頭啲瓜子 玩下我只中指
Hotcha: 無聊時就會舉起左邊腳背撩下耳
Jim: 關我咩事
Hotcha: 無聊時就會煮個面入埋廚房跳舞
艾粒: 郁下我個body
Donald: 拿我命隨時悶到癡呆
Hotcha: 明明係無鬼都要一味喊驚
Jim: 屈到病原來學友好靈
Hotcha: 由床上我碌咗去廳
Hotcha: 揾啲嘢玩
艾粒: 人熱到剝衫剝褲沖去沙灘
Hotcha: 貓沙都要玩
艾粒: 人悶到單手單腳扯斷大纜
艾粒: 人熱到扭咗幾百蚊嘅扭蛋
Hotcha: 雞蛋都要玩
艾粒: 人悶到拎起一對鼓棍食飯
Donald: oooar…你…呀 …啲飯有毒呀
Jim: 妖… 哈哈哈哈
Hotcha: 無聊時就會揾枝拖把作哂耍下劍
Hotcha: 無聊時就會揾下大大同樓主搭傘睇下有冇短片
Donald: 標哂汗隨時悶到死亡
Hotcha: 人人話無mood可以揾乜嘢講
Jim: 啲癥狀完全令我好忙
Hotcha: 扒完飯我碌返去房
艾粒: 人熱到剝衫剝褲沖去沙灘
Hotcha: 貓沙都要玩
艾粒: 人悶到單手單腳扯斷大纜
艾粒: 人熱到扭咗幾百蚊嘅扭蛋
Hotcha: 雞蛋都要玩
艾粒: 人悶到拎起一對鼓棍食飯
Donald (rap): Ar Ar you are so cute baby
Maybe we can date sometimeHave some fun
Drink a drink Come on baby
Maybe ladyWe can play a ball ball on the beach
Sing a song song in the liftToday
is Hotcha& I love you girls
艾粒: 人哋要跑跑跑呀跑下沙灘
Hotcha: 玩玩玩呀玩
艾粒: 人地要扯扯扯呀扯下大纜
艾粒: 人哋要扭扭扭呀扭下扭蛋
艾粒: 人哋要 ‘妹妹妹’呀 ‘妹’下啖飯
艾粒: 成日嗌玩玩玩有乜嘢好玩
艾粒: 其實有得玩都算好啦是旦
Jim: 是旦是旦
Donald: Come on Come on
Jim: 是旦是旦

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復

回復

又有新歌^^一定好好聽,,
回復 支持 反對

kek仔 該用戶已被刪除
回復 支持 反對

十卜下先   ............
回復 支持 反對

聽聽先
thx.....
回復 支持 反對

down黎聽下先 thx@@
回復 支持 反對

歌名 好得意wow
@@
回復 支持 反對

聽聽先*00000000000000000*
回復 支持 反對

新歌SUP! down黎聽下先
回復 支持 反對

新歌......聽下先......
回復 支持 反對