打印 上一主題 下一主題
收起左側

一些商品 無限日 正價換 封魔幣表(7/24更新)

點數:
台灣- 150點--> 350萬
        300萬--> 720萬
香港- 800點--> 700萬
       1200點-->1380萬
----------------------------------
披風/花籃:
魔獸蓋美拉披風 -->450萬/300點+270萬
雪女披風--> 350萬/150點
曼陀披風(短名,個名太難記) -->280萬 / 150點+70萬
花籃(全部) 150-300萬不等

裝備:
魔鬼,黑色,西部牛仔 類 任1個部份(鞋之外) 100萬     有力量200萬
魔鬼,黑色,西部牛仔 類 鞋子 150萬 有力量 250萬
印地安人裝備 任1部份  200萬(唔會無力量)
單一 部份裝備
黑色墨鏡 300萬  有力量 450萬
囧盾 300萬  有力量 420萬
囧帽  160萬 有力量 230萬
探測器(任一)  500-700萬不等/ 2張台150點搞點
超級版探測器(我記得有哂全部功能) 800-1200萬不等/ 1200香港點搞點

武器(因為太多.所以唔正太多):
雙雞"比" 100萬
餐具 50萬
絕代雙劍 140萬
等等..  如有提供 請發POST/PM我

坐騎:
疾走虎 1萬
白虎 200萬
映雪狼 350萬
追粽鯉魚旗 300萬
黃金虎 250萬
鳥龍獸 400萬
雲  450-520萬
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$樂古獨有$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

物品:
變身藥水(金刀神將,炫冰翼龍) - 1萬
經驗書 3小時 200萬 (活動 6小時 280萬)
不死鳥羽毛 (1個)25萬
強化不死鳥羽毛(1個) 30萬
替身娃娃(1個) 15-30萬
雲轉蛋 20萬
鳥龍獸轉蛋 15萬
銀奇蛋 20-50萬
金奇蛋 30-70萬
MP消耗藥水 1個 20000秒(技能使用MP下降至50%)  1000$-8000$
靈氣藥水 LV5 6000$
靈氣藥水 LV6 8000$
靈氣藥水 LV7 12000$
靈氣藥水 LV8 15000$
靈氣藥水 LV9 25000$
靈氣藥水 LV10 30000$
變身藥水(變成指定既怪物,最低等和最高等的變身藥水計) 2萬到300萬不等

樂古獨有

如有偷帖者  NAN

如有提供 請發post/pm我
如有 外部論壇偷貼 請立即通知 我會交由 那論壇版塊的版主管理

評分

參與人數 1樂點 +16 收起 理由
[H]電腦神童 + 16 鼓勵

查看全部評分

回復

嘩∼嘩∼嘩
好貴下=.=
回復 支持 反對

依家平左

我買左 靈氣雲  175m

黃金虎  100m

不死鳥毛*1  20m

回生捲-*10   120m            

!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

呃 雲值 175m
你個個 限日ja...
我台灣 競投 最低都 400m
黃金虎 100m 都有可能
但正常係200m

不死鳥 我打多左個0-.-

我要更新
回復 支持 反對

我幫你買好多好多野,我買ge野有:雪女披風(350w)+映雪狼(350w)+雙雞(100w)+絕代雙劍(140w)+魔鬼1套(1000w)+有冇龍雨弓永久.如果有ge話1000w收埋,唔該曬,姐係全部合埋2940w,我係雪毛怪ser,叫冰冰愛小豬,而家m我得唔得?,唔該
回復 支持 反對

我係男仔,要男仔裝,唔該
回復 支持 反對

宜家仲有無0.0
回復 支持 反對