查看: 3488|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 毒龍

其實毒龍真的比改廢左....毒龍pkd招係有優勢但係血少防低冇範圍技真係好慘....毒龍應該都要改一改吧!唔洗全部改哂...至少改血長...防高d/整招範圍技(最多cd長d都好)其中一樣喇!如果唔係毒龍真係好辛苦!升lvpk強係佢特性!毒龍雖係玩暗殺型但係毒龍血少...暗殺果野殺唔到佢就死緊....風雲就改到愈黎愈勁,只要肯分點買裝去到後期打王清怪一樣快!3個門都有範圍,就只有毒龍沒有了....65副本比排斥點攪!出招範圍技好似比較好呀!緊樣起碼有人受解65!不過內毒撐到上80幾開始就有得出頭喇終於!打王終於完全突出!(打王速度快到咩咁)
以上只係自己係巴哈睇完一堆野得番黎ge個人意見!
沖心想網龍咪愈改毒龍愈廢!最好係咁易都改好番d公平d好!
回復

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我唔識屈ma咁有咩用!你教我喇一係!
回復 支持 反對

毒龍運糧要比人安全 就算馬車比人打都可以唔理照拉番去

加上mo範圍技唔錯打怪唔夠勁 全力用刀打怪好快 內功先係慢 因為浪費攻速 暴擊 連擊 暴率
防ga話 毒同醫都係一樣咁多 唔夠打可以忍走係優點
血ga同醫同風云都係差唔多 唔覺唔夠用
毒龍係暗殺者 暗殺的一向係血多 暗殺唔到 你仲想佢明殺嗎?
毒龍係一出手 過jo封內時間唔死 就一定要用大忍 唔係一定好易死
如果改防高 封完內仲有能力用人硬打 咁pk仲唔玩晒?
回復 支持 反對

咦, 毒龍教的外內很有分別??
我不知道怎加點- -''
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

1是安全很多
2內功慢?知唔知內毒一野小毒扣幾多千!內毒係指加19氣果d一定唔會加到潛哂到暴擊!
3防係一定比ec少
4血係比風雲多但比ec少我隻57ec有5000血毒龍一定做唔到(一樣裝)
5唔知你想講咩sor
6又唔明你講咩
7改防高唔一定pk用打怪都有用!同埋防高唔代表可以硬打點防高都冇刑天高!起碼都改到同ec差唔多防先(ec仲要有得自己加血呀)
回復 支持 反對

ec防比毒高? ec沒有減傷技 又沒有加防技 如何比毒高防?
風云 ec 如果唔係點入7體血唔會比毒多 同樣沒有門派ga加血技
你小毒係就係可以上千 唔通你e為全力要普攻暴上千有多難嗎?
就算我45lv用+9武器普通招殺暴了也上8xx 不暴有5xx 最強招殺暴了近1000 不暴也有6xx
普攻暴了也有6xx(等用最強招殺不暴) 35%暴 打怪就算不用招殺 殺怪也是易事
e家64lv 普攻暴也上8xx~9xx 要強殺怪更可以爆連擊 普攻連擊上1300以上
小毒要回氣要上技時間 加埋到夠我攻擊5下有多
加上毒性mo得重疊 2個毒打副本有一個ga持續傷直頭無用武之地
再睇上去 70的毒連擊能力仲要高多20% 75多上10%暴
你內功係就係都會加攻 外功也有加 但被動技全有利外功
一個上攻速72的毒 爆連擊有82攻速 90%連擊 暴傷可有80%以上 暴率有55%以上
而且也會用內功打人(大毒 吸血) 用作抵銷人地回血藥效
但我e家最想g係 內功型 o係幾多lv 有咩裝(加內功) 可以有幾多內功加成%
我 60lv+12武器 頭 手 衫 披 鞋+9 2個攻擊可成飾物+12 (好似有強化+12的內功)
都有100多的內功加成
咁主加19氣又有幾多?
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

一隻用12%/16%,5氣鍊點法19條7體的毒,全身+9把把有+氣一招小毒唔爆都破千仲可以2.3000血一招呀大哥!想知多d可以去巴哈睇下喇!唔想同你pen戰
回復 支持 反對

幾多lv 先可以一招小毒破千 又mo講 要破千加埋有幾多內功傷又mo提
我是自己玩到64lv的全力的睇法 有晒數字
我都只係想清楚睇下內功毒o係6x 左右可以有幾多內功%做比較

如果你叫我爬文 我仲可以接受
除非樂古唔係大ga討論區 做咩要去巴哈睇
一係轉貼 一係自己消化jo打出來供人討論
唔係咁樣叫人去第二個討論區睇
咁個個上巴哈好了 做咩要上樂古呢?
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

那都是之前朋友在秘及還可以時比一隻70幾毒龍秒了後跟我說我才知道內毒可以一招小毒幾千血!毒龍千萬不要改有範圍技,不改還好,一改了只要一出技便在地上訓覺了=0="毒龍那麼少血,還是玩回單p吧,一出範圍血又要加長,血加長了防又要跟住改強,到時毒龍便無敵了!
回復 支持 反對