打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ::: 電腦及遊戲系統問題討論區 (+2)

e+好少人upload
係一係慢慢係官網dl  or↓  v.075 再自動更新返=

http://forum.gamer.com.tw/C.php? ... inanese&media=0
這個貼希望幫到你
==e+真係無晒個d人@@" 可能個檔好大

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對

唔該你~官網兩個都down唔到!!
回復 支持 反對

都係唔得啊!-.-down唔到!!
回復 支持 反對

有冇人可以幫我整一整口1
回復 支持 反對

down到7.5啦!但係有冇人可以教我整下~ip  [[bao_29]] [[bao_29]] d野  [[bao_29]] [[bao_29]]
回復 支持 反對

原帖由 雞乂翼 於 2008-7-30 21:16 發表
down到7.5啦!但係有冇人可以教我整下~ip  [] [] d野  [] []

爬文.. 睇置頂..
[[bao_29]]

轉IP ..
http://www1.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3391610
[[bao_50]]

評分

參與人數 1樂點 +2 +2 收起 理由
+ 2 + 2 熱心協助

查看全部評分

回復 支持 反對

個個都唔爬文[[yoyo_141]]
問完又問[[yoyo_148]]
答完又問[[yoyo_157]]

我遲下問台灣friend爆左個game guard就唔使煩ip
回復 支持 反對

原帖由 yauhowai 於 2008-7-30 22:06 發表
個個都唔爬文[[yoyo_141]]
問完又問[[yoyo_148]]
答完又問[[yoyo_157]]

我遲下問台灣friend爆左個game guard就唔使煩ip

爆左game guard 佢[[m116]]
回復 支持 反對

我想知點解我安左之後玩唔到!!

台版!!!我禁左play之後!!佢就入啦!!等到就理黑畫面果陣!!!就話遊戲不能進入!!yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
回復 支持 反對

港楓為了拉客  所以封了台楓ip
現在去轉ip才能玩台楓
(請爬文)
---------------------------------------------------------------------------
想起新年前的日鏢....350m
新年後......別提了-,-

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
=羊= + 2

查看全部評分

回復 支持 反對