打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] ::: 電腦及遊戲系統問題討論區 (+2)

唔好意思我想要港板主程式 (希望各位入一入黎睇左咩問題先)

其實我從未接觸過楓之谷,
不過我都係玩開online都知入官網dl,
但係我唔係香港cable, 咁我就dl分割11個file黎合拉,
咁我dl完, 按佢第1個file佢就會自動合,
但係合完係入唔到game, 完全冇反應,
咁之後我刪完重裝都唔得,
咁我就試下用修復隻game試下都唔得,
我一開頭用迅雷, 之後再用bt,
dl完之後都一樣係咁,
所以我想問下官網個file係咪壞左,

有冇人玩緊果d可以上傳左個安裝file可以俾個網我dl一dl,
因為我好想加入楓之谷尼個大家庭 > < !

首先麻煩晒先!
我有dl更新file, 但係會停左3/3之後就唔會再動! 就係咁拉!

回復 支持 反對

妳可以試下再DL過分割檔試`
可以有D吾完整`
用錯更新檔好似會到3/3吾郁o.O
一系就要等耐少少俾佢Load`
回復 支持 反對

原帖由 =羊= 於 2-9-2008 09:17 發表
妳可以試下再DL過分割檔試`
可以有D吾完整`
用錯更新檔好似會到3/3吾郁o.O
一系就要等耐少少俾佢Load`

我已經不停係咁dl過都係咁…
而你會既更新file, 其實本身dl落黎既分割已經係v12,
應該唔洗更新先係, 但有一個問題,
我如果唔用更新file開隻game (姐係load更新果度)
基本上係開唔到
姐係我係桌面按隻game係冇反應,
我兒家del晒所有file再dl過黎按都一樣 -.-...

有冇計!?
回復 支持 反對

原帖由 小妖on 於 2008-9-2 11:30 發表

我已經不停係咁dl過都係咁…
而你會既更新file, 其實本身dl落黎既分割已經係v12,
應該唔洗更新先係, 但有一個問題,
我如果唔用更新file開隻game (姐係load更新果度)
基本上係開唔到
姐係我係桌面按隻game係 ...

Vista ?
回復 支持 反對

原帖由 =羊= 於 2-9-2008 12:02 發表

Vista ?

XP

姐係正常按完桌面都會有隻菇吧
但係我剩係得個exe果類開唔到既程式寫住楓之谷
之後我試過用按裝程式既修復完會見番隻菇, 但係就係按完load左下就會冇左回事 (驚!)
所以我就懷疑係咪官方個程式有問題, 因為如果我部腦有問題我冇理由重玩到幻想+武林 -.-
所以, 希望有人能將個主程式上傳個網度俾我dl /口\
回復 支持 反對

原帖由 小妖on 於 2008-9-2 12:17 發表

XP

姐係正常按完桌面都會有隻菇吧
但係我剩係得個exe果類開唔到既程式寫住楓之谷
之後我試過用按裝程式既修復完會見番隻菇, 但係就係按完load左下就會冇左回事 (驚!)
所以我就懷疑係咪官方個程式有問題, 因為 ...

有冇Load`個GameGaurd ?
回復 支持 反對

sos!!!!!!!!每次我入港楓入唔到

每次我入港楓入唔到,佢就説"這用戶正在連線"教教我,thx
[[yoyo_148]] [[yoyo_141]] [[yoyo_162]] [[yoyo_157]] [[yoyo_155]]
回復 支持 反對

有人玩緊你個ac
你上次不正確方法offline(好快冇問題)
回復 支持 反對

thx[[yoyo_151]]
回復 支持 反對

原帖由 Magicianking 於 2008-9-2 22:13 發表
thx[[yoyo_151]]

[[yoyo_031]]
下次請到置頂電腦區發問
回復 支持 反對