打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] §※→救救星夢方案(原創)←※§

可持續發展 @___@ geog....囧
如果要佢再出新既勁紋...咪都係比人話佢呃錢.....無乜可能唔洗點就有勁紋....
魔機設定的確騎呢   無啦啦新手區有上級怪 = = 初初仲係主動怪 = =
掉寶就直頭要改啦 =__=  家陣仲跌圖...so orz
第4項我覺得講得幾好  我覺得一級赤彈同五級赤彈分別唔大....-口- (始終呢隻game唔係行固定傷害值系統...)
兔紋既出現.......都唔知講乜好喇.....

整體上支持樓主... 不過之前nakuz都有個比意見活動....官方結果都係聽d唔聽d...=_=
回復 支持 反對

非常實用-3-..希望星夢會接納啦-3-...對佢對我地都好嘛
回復 支持 反對

兔紋唔勁-.-點做刻紋
回復 支持 反對

應該咁講,星夢呢隻game本身就係一款life cycle低既產品,e家基本已經由成熟期步入死亡期,之前所做既錯誤設定只係加速佢快d玩完,所以如果要好似樓主所講既改法,咁不如結束呢隻game,開個另一隻game......
回復 支持 反對

唔好因為自己有..只係抱住唔想蝕ge心態,
我諗星夢官方人員就係下下都有唔想蝕ge心態...星夢先搞到噤
回復 支持 反對

救乜鬼丫- -  星夢汁笠就最好~
回復 支持 反對

樓主你係唔係星期五去左米埔黎-.-
我星期五地理科都係去左米埔
主要都係講可持續發展
仲要係建設性-.-
上腦?

星夢無得救架啦
你只係玩家
你係到講無用
無補於事
回復 支持 反對

樓主你係唔係星期五去左米埔黎-.-
我星期五地理科都係去左米埔
主要都係講可持續發展
仲要係建設性-.-
上腦?

星夢無得救架啦
你只係玩家
你係到講無用
無補於事 ...
愛玩樂 發表於 18-1-2009 14:07

去米埔講可持續-.-''!?噤好笑!?
不過星夢係就係冇救....
就算佢做野....
都只係延遲死亡.....
都有好處ge不過.......

另外.....我冇去米埔-.-''''
可持續呢個subject好common嫁姐-.-'''
唔洗話上腦先識嫁fa!?
建設性更+唔洗講...正常人都會用到.....
又唔好噤stubborn...
回復 支持 反對

絕對支持~~不過可惜星夢不嬲一成不變- -佢會接受先算啦...
回復 支持 反對

.降低兔紋天紋只會更多人抱怨 = . =
d人咁辛苦花咁多錢買返黎為乜野- . -...

.佢商店npc賣d野提高左, 咁咪少左人買佢d點裝 - . -
有d人50lv都去重生買太陽,聖殿黎著.. =. =+

.如果魔機兵唔係有無視防禦計血量%數的技能, 星夢邊有得賺咁多獅子甲的錢..
單計獅子甲幫星夢賺的錢應該有6位數字 - . - (一件計返都$100, 賣左1000件唔出奇=.=)

有2點比較同意,
.就係快d改下個介面- -....
我只係記得2,3年前改過一次介面, 果時覺得好新奇 0.0 (當時岩岩玩)...
而家再睇- - 咁耐都冇變過....

.掉寶真係好悶- -... 除左技能冇寶係值錢... 而家連技能都唔值錢=.=
除左升lv之外打怪都唔知為乜 ~____~...
回復 支持 反對