打印 上一主題 下一主題
收起左側

Zetas話 nibiru已經用一些先兆宣告它的來臨

呢個理論仲有待查證
尤其係基本上所有野都仲o係假設階段
有追加報告先算啦- -

不過我睇都係過1,2個月就冇左件事果d.....
回復 支持 反對

灰人係點樣?! 好似我地咁 定係個樣唔同我地
如果係唔同我地 邊個地球人會同佢地延續生命
如果同地球人1樣就幫左佢地都唔知喇...
回復 支持 反對

月祭_+ 發表於 13-2-2009 11:37

你小心比人問
難道你唔識自己上網找資料麼
回復 支持 反對

月祭_+ 發表於 13-2-2009 03:37

灰人外貌就似一般人認為只有一個樣的外星人 . 等於大頭大眼沒有眼白的 , 小孩身形的外星人

延續生命跟本就不需要你的同意 , 每年美國有百幾萬人消失了 , 有多少真的比人捉了上去實驗

而政府又可以從中獲得科技
回復 支持 反對

灰人外貌就似一般人認為只有一個樣的外星人 . 等於大頭大眼沒有眼白的 , 小孩身形的外星人

延續生命跟本就不需要你的同意 , 每年美國有百幾萬人消失了 , 有多少真的比人捉了上去實驗

而政府又可以從中獲得科技 ...
s011049 發表於 13-2-2009 14:22

尼個版幾時變成咁?

開個討論區比人跟本就係比人發問問題 問個問題卻換來 一大堆無關事的問題

而且有點過份,太破天荒了

每年美國有百幾萬人消失

難道美國公民真的不會起街遊行要求政府尋找自己親人?政府又可以目無於中?

除非你想說那百幾萬人消失了全都是孤兒 沒朋友沒親人

我表達的是人類是有羅輯,不要盲目去相信一些問題,請應該善用自己的羅輯能力去分析每一個問題

也許上面的問題是我分析錯誤~有錯別插
回復 支持 反對

15# 【迷╯SaM】

這版是給會員之間有一個討論空間
而不是"一大堆無關事的問題"
請閣下注意!
回復 支持 反對

也許是我錯吧

但是我問一個問題也可以比人反問轉頭-.-難道這不是跟問題無關嗎
回復 支持 反對

什麼叫灰人呢- -
回復 支持 反對