查看: 1674|回復: 17
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 如果說誰是無品的人~矮仔一個算係表表者a_a

關閉 [複製鏈接]
古語云:「己所不欲,勿施於人~」

主觀講句~我對你份人本身份人就0好感~

但係當我知道你對雪之囡囡做d錦既野~真係令人髮指囉~口~

你竟然係台地白頻拎人地d私事尼講~?人地叫你收聲唔好講~件事當然唔想亂提啦~

你重要口沒遮攔!!!孤勿論台地人多人少~尼d件事講笑都唔洗白頻講下ma~重要講到好似想唱出去錦~你錦樣同出賣朋友無分別lor~

用下腦都知尼件事唔可以亂講亂提啦~人地見你係fd先講你知~你就以為自己高lv講野唔洗負責任~係到不停講~做人玩game有品少少ok?

你平時點殺人~點串~點膠~點ON9~我都懶得理你~囡囡尼件事~z"z我牙殺完全睇唔過眼lor~

人地真人喊左成晚~你又以為人地吹水~真係膠膠地@@你爆尼d野出尼講~會無反應嗎?

你錦樣做法~真係衰過昆狗~完全係hurt朋友既行為lor~(有D昆狗就爆FD AC  A_A而家都無分別~你就爆人地私事..)

我唔知你幾歲~但係你拎得尼d野尼講笑~我只可以比個[賤]字你,是非不分~!

講真~囡囡嬲你就梗既,殺你又無意思~,你自己諗下自己有無做錯囉~(都無品開嫁啦- -~識反省就唔會一直無品下去咩?@@)

錯就要認~打就企定~你覺得無錯~我同囡囡都吹你唔脹,但係錦樣顯示出你份人200%無品

比個建議你@V@其實上次講人私事講得禁開心~YY唔分享下你果D私事比人知也~?我好期待LOR=]睇下你真人係咪都賤開都好^^

唔岩我就會出聲~話知你殺我10次8次~你有道理咪入POST傾傾LOR~^﹏^

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
小夜* -8 人身攻擊,不雅用語

查看全部評分

回復

我非常同意你的說法 (GD+1)
回復 支持 反對

佢不嬲無品
回復 支持 反對

佢...不嬲都係咁..把口都唔識收..
回復 支持 反對

吾好甘啦-3-
我諗ek佢都係無心之失姐
大事化小.小事化無~算啦=__=
回復 支持 反對

我吾明件事都過左去啦-.-開post有咩謂?
俾你唱衰左佢甘又點..
如果係甘..我寧願叫ek同囡囡講聲sor仲有建設性囉-.-
我吾可以吾承認..ek有錯  但係無心之失人人都有
洗吾洗搞到甘-.-?
ek係我朋友  可能你會覺得我幫佢講緊好說話..
但事實我有企係旁觀者既身份去睇呢件事..
如果開post搞到ek吾開心既話..囡囡就會無野既話.甘我無野好講~

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

我吾明件事都過左去啦-.-開post有咩謂?
俾你唱衰左佢甘又點..
如果係甘..我寧願叫ek同囡囡講聲sor仲有建設性囉-.-
我吾可以吾承認..ek有錯  但係無心之失人人都有
洗吾洗搞到甘-.-?
ek係我朋友  可能你會覺得我幫佢 ...
暮雨* 發表於 18-2-2009 11:40

第1~事情係咪過去~只有當事人先知@@v
第2~開post為左令人知道佢份人係點^^佢平時都成日玩出火~
第3~講聲sor~我只係矮仔認為囡囡份人禁唔玩得咋bo-口-?!
第4~無心之失人人都有~認同~不過做錯可以唔洗道歉?(由囡囡口中我知,未有道歉- -)
第5~對事不對人a_a你係ek朋友~你講既野有建設性既~快d叫你朋友行動啦^^(囡囡口中我知~你搶左佢怪~!!!!)
第6~我唔知矮仔而家點~但係我只知囡囡而家重嬲緊矮仔[email=lor@@v]lor@@v[/email]
回復 支持 反對

第1~事情係咪過去~只有當事人先知@@v
第2~開post為左令人知道佢份人係點^^佢平時都成日玩出火~
第3~講聲sor~我只係矮仔認為囡囡份人禁唔玩得咋bo-口-?!
第4~無心之失人人都有~認同~不過做錯可以唔洗道歉?(由囡囡口 ...
killeralan 發表於 18-2-2009 21:14

件事過左去既意思係指ek吾講都講左囉~ok?
開post俾你唱衰左佢甘又點先? 係咪甘樣果個囡囡就會原諒佢?
如果係.我代ek講..任唱吾嬲~
但係我諗吾會係囉~甘點解要開呢個甘無謂既post呢?
就係為左俾人知道ek既無心之失? 吾通甘樣就係囡囡最想得到既結果?
你甘樣會愈幫愈忙囉..一件小事..其實1句sorry 成件事就變得簡單.
但係你開個甘既post反而令到雙方關係都疆左..甘樣你想ek點開口呢?
回復 支持 反對

件事過左去既意思係指ek吾講都講左囉~ok?
開post俾你唱衰左佢甘又點先? 係咪甘樣果個囡囡就會原諒佢?
如果係.我代ek講..任唱吾嬲~
但係我諗吾會係囉~甘點解要開呢個甘無謂既post呢?
就係為左俾人知道ek既無心之失?  ...
暮雨* 發表於 18-2-2009 19:01

錦昆狗唔昆都昆左~被昆d人講尼做咩?
錦搶怪狗唔搶都搶左~被搶d人又post尼做咩?
錦d人無品~hurt親我朋友~唔係坐視不理下ma~?
你是矮仔嗎?@@你有無得佢認可為佢講野也~?任唱唔嬲a_a?  (我起馬都問過囡囡先啦><")
無謂既post~?係你眼中就無謂~但係原來有唔人既反應都覺得佢無品嫁bo @@"係我地知遲左lor,ok?
囡囡比人爆既私事你知唔知咩事先?唔知的話~你不要說無謂既事啦!!!!!!!!!
愈幫愈忙?@@件事發生左幾日我先尼post^^~無比時間佢做野咩?係人地唔係幾知錯咋wor
1句sorry 成件事就變得簡單<~~你尼個旁邊者都知啦~YY矮仔會好似唔知既~?
無為扮可憐~好似講到我搞到d關係錦-v-未開post都係錦嫁啦~鬼叫矮仔搞到人地嬲咩><"
有時唔好賴人~自己做錯就認啦@v@唔認錯重要賴我搞到彊曬~?真係要比個gd+100比你>v<
回復 支持 反對

哦..我明囉^_^
原來個post都係囡囡叫你開?_?
甘樣呢d又叫做朋友嗎?_?
係呀^_^我吾係ek..但係你又知我無問過ek?_?
仲有..我呢d吾係叫賴你ok? 吾該你分清楚^_^
就算佢有諗過去認錯..甘你知咩?_? 而家搞到甘..吾通佢會走黎同你同囡囡講我知錯啦甘呀?_?
醒小小都知吾會啦大佬;) 吾係ek吾知1句sorry變得簡單^_^而係佢諗緊應該點做ok?_?
潤得閒係你面前扮可憐咩?_? 要扮都吾洗扮俾你睇啦下話?_?
覺得佢無品..我都有小小認同^_^ 但係我上面都講明..俾你唱衰左佢又點樣先?_?
係咪果個囡囡會感到快樂=]?
點解你吾俾佢地兩個自己解決呢件事呢?_? 你問過囡囡甘又點?_? 乜你覺得你甘做幫到佢地咩?_?
回復 支持 反對