打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 如果說誰是無品的人~矮仔一個算係表表者a_a

關閉 [複製鏈接]
哦..我明囉^_^
原來個post都係囡囡叫你開?_?
甘樣呢d又叫做朋友嗎?_?
係呀^_^我吾係ek..但係你又知我無問過ek?_?
仲有..我呢d吾係叫賴你ok? 吾該你分清楚^_^
就算佢有諗過去認錯..甘你知咩?_? 而家搞到甘..吾通佢會 ...
暮雨* 發表於 19-2-2009 04:23

甘樣呢d又叫做朋友嗎?_?<~~咩意思?~ 你唔係要搵朋友既定義答你下ma~?
我問朋友又點計嫁?@@答出尼有道理~而你又可以拎我同囡囡扯唔上朋友2字關係既~再比多個gd+100你^^
我鬼知你有無問A_A~就係唔知先去問你啦~(唔係問你托咩^_^)
諗住同做係2回事~咩叫事後孔明大家知A_A比人POST又話自己有悔意@@
昆左人比人POST先同人講有悔意-v-(尼個例子都唔少啦)
你叫大佬我受唔起~!__!大佬搶怪大曬既~果日先搶囡囡咋ma><
大佬出到搶怪尼招禁惡~我叫你大佬就差唔多
醒少少?錦我未開post前~有幾日時間~講句sorry都唔得~真大牌wor@口@
係嫁A_A唔洗係我面前扮嫁~潤咩姐潤~?加個潤字型D嫁?___?
而家囡囡起馬覺得有人平反LOR~^^?好過我唔POST~d人都唔知佢原來受緊氣,比人恰...><"
打機都要受個小朋友氣~?真令人o咀lor~私事都重要講出去~尼d咪講野唔經大腦lor
佢地2個解決左@@~我就唔洗開POST啦~有D人唔比壓力唔知錯^_^
幫唔幫到我唔知~只係知~而家矮仔本人重未對此事作出回事~^﹏^
你係佢代言~就好好幫收諗下尼單野點收科啦~___~
你諗好左先回post啦...廢事得閒好型錦下我>口<
回復 支持 反對

甘樣呢d又叫做朋友嗎?_?<
大佬出到搶怪尼招禁惡~我叫你大佬就差唔多
醒少少?錦我未開post前~有幾日時間~講句sorry都唔得~真大牌wor@口@
係嫁A_A唔洗係我面前扮嫁~潤咩姐潤~?加個潤字型D嫁?___?
而家囡囡起馬覺得 ...
killeralan 發表於 19-2-2009 12:57

你吾知姐^_^乜你有問我? 你話叫我吾好代表ek講野呀嘛z_z 我咪答返你囉^_^
乜我有講囡囡同你扯吾上朋友關係咩?_? 個gd係咪應該留返俾你自己呢?_?
事實佢有悔意囉^_^ 昆人同呢單根本就兩樣野黎..吾該你吾好扯埋一齊講ok?
我搶佢怪^_^? 我原本升寵爆到佢z_z 佢爆粗鬧尻我囉吾該^_^ 甘我係咪應該學佢甘摺埋.喊完先再叫朋友開post唱尻佢呢?_?
我想講..吾通你覺得當囡囡未放低呢件事既時間..sorry有用咩?_?
吾係應該等淡氣落左先再解釋同道歉咩?_?
你知我吾洗係你面前扮可憐甘你講出黎拓尻呀?_?
我加吾加個潤字係到關吾關你事?_? 吾通你睇重點啦哥哥仔^_^
吾好係到細路仔玩泥沙甘係到捉字眼啦^_^
一直都諗好先回你^_^ 我潤吾潤尻你係另一回事ok?_?

評分

參與人數 1樂點 -4 收起 理由
小夜* -4 粗口成份

查看全部評分

回復 支持 反對

-__-你果d叫唔小心~你比句人wa : 搶你咪搶你lor~
錦樣叫唔小心~我都學下點唔小心啦-v-
個POST就我自己既主意a_a係我睇唔過眼~所以開post姐~最多都係問下囡囡係咪真有其事a_a
昆狗可以爆fd ac~矮仔可以爆人私隱@@v~雖則係比喻@v@但係某程度都相似
算~我唔同你講潤字同搶怪單野啦^﹏^錦你就講返矮仔對件事有咩回應先啦-﹏-請比返個公道囡囡啦
吾係應該等淡氣落左先再解釋同道歉咩?_?<~~~你幾時知人地唔嬲也~?
嬲係咪可以一世唔洗解釋同道歉~?
以矮仔平日既行為@﹏@我只係睇得出佢份人有錯唔會認~重話返你轉頭果d咋bo ~口~
唔好爆粗啦A_A我會比你大到嫁>﹏<
回復 支持 反對

-__-你果d叫唔小心~你比句人wa : 搶你咪搶你lor~
錦樣叫唔小心~我都學下點唔小心啦-v-
個POST就我自己既主意a_a係我睇唔過眼~所以開post姐~最多都係問下囡囡係咪真有其事a_a
昆狗可以爆fd ac~矮仔可以爆人私隱@@v~雖 ...
killeralan 發表於 19-2-2009 15:36

我要澄清返先^_^ 我無講過搶你咪搶你囉ok?_?
仲有事實第一次爆到佢..係我吾小心^_^ 要我講s0r都無問題~
只不過佢轉個頭潤返我.我學你甘睇吾過眼而已ok?_?
你講得岩..我係吾知囡囡幾時吾嬲..
但係我無話ek吾知錯..如果佢仲係一味覺得自己岩曬..我今時今日都吾會上黎幫佢講任何野ok?
錯就要認..打要企定.呢句我認同wo.
我都一樣無覺得佢岩..而且我都覺得佢需要自己去承擔返呢件事既一切後果..
我亦講過..ek黎緊呢幾日會搵返囡囡解決呢件事~
但係而家第一件事就係del左呢個post佢ok?
再嘈落去都無意思..點解吾俾佢地兩個試下解決呢..
如果佢地兩個當初真係有當過對方係朋友既話..我相信件事一定可以圓滿解決..
同埋我希望你同我都吾再去干涉呢件事ok?
就俾佢地兩個去處理啦..
仲有講粗口只不過係我個人習慣..如果嚇親你.我吾介意講聲吾好意思~
回復 支持 反對

之前好似有人唱矮仔一個係昆狗(好似)

睇埋e個 post 唔方好人
回復 支持 反對

之前好似有人唱矮仔一個係昆狗(好似)

睇埋e個 post 唔方好人
夜月朽 發表於 19-2-2009 20:18

-.-兩件事吾好拎埋一齊講;
佢俾人唱~但係佢無做過-.-
仲有兩件事無關係-.-你入黎呃分嗎?
回復 支持 反對

ek條友我不嬲都吾爽佢架啦
昆完我第1個fd又昆第2個fd~_~
回復 支持 反對

罵戰發生, 關題。
回復 支持 反對