查看: 69055|回復: 226
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 大家認為那個職業最強,而且為每個職業作出定位和平價。

為每個職業作出定位和評價,說出他們可以的強弱點,和大家認為有咩地方可以稍為改強和改弱。

就由我先喇!!!
本人係一名小小剌客
剌客主要係玩暗殺。
優:閃避高,打王,pk很少人打的到他
弱:攻低,防低,血少
剌客單p可以話係唔錯,就算對d咩職都有方法贏喇(以本人等級水平看來)
係戰埸pvp唔可以直接衝,要靠玩暗殺,姐係等人單獨行過之後,不過係見到長血ge人特別係聖騎,狂戰同神官就最好唔好打因為好麻煩。
可以稍為改強的地方:爆擊傷害同爆擊率係基本值時應該要比其他職過先可以幫補到佢ge攻擊力不足。因為咁先似剌客ma,剌客就係要
攻擊對方ge要害所以爆傷同爆率應該高d先似ma>3<
miss率方面,如果改到冇咩作為就真係有少少唔似剌客ma??????
大家覺得點呢!?歡迎大家比d意見同投票喇!!!
單選投票, 共有 271 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

十卜!   元使屎-0-v
優點: 有暈技  有3種屬性既招  脫離險境解任幾好用-0-
         魔爆率高
缺點:  普防低  血低
打怪速度數一數二  pk方面我就唔太清楚喇(因為我只係新手3x lv)
其實我想問咩叫pvp同mvp-3-(好似好白痴既問題咁!!)
回復

pvp姐係果個戰埸分紅色同藍色果個!mvp就係係e埸戰埸比賽裡面拎最高分果個。
頭先一打pvp發現剌客d miss率好似比人改左好似冇咁識閃,咁攪姐係叫d人唔好玩剌!
回復

攪到我而家已經唔想玩lo!咁改法,又唔見你比番狂戰ge高攻同血多我!就要拎走我d閃率,咁del左剌客隻職佢喇!
回復

你又知低左閃既-3-
會唔會你轉左裝又或者人定高命中-0-

今日有更新通告咩-0-
回復

剌客升lv都已經唔快之後打王又唔係特別勁,連pk都同我改廢埋咁個個去玩狂戰喇笨.....
d人講兩句剌客好閃就去改,咁e個代理都幾膠。d人講我地閃果陣有冇諗過我地d攻有幾低呀!!
回復

改左又唔係咁好既-0-
各職業有各好處先可以令隻game平衡-0-
回復

以前我玩戰埸一次都唔會死,雖然殺人係少,但係而家一改我殺4死10,殺人冇變過,死就死多左lo@@咁姐係叫人唔好玩剌客喇去玩狂戰喇係狂戰先至比人玩!!!!!!!!
回復

我唔係想剌客要做最強ge職業!!只係想要一個比剌客有優勝ge地方的!唔通咁樣都唔比????
回復

雖然本人係元素使-0-
pk少好似無樣勁
如果剌客少左閃  真係易屈好多
但我都唔想佢改-0-
回復