查看: 9386|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

vip測試,藍國公會招生

關閉 [複製鏈接]
藍國公會 招生la
有3個選擇~

[-BramblesRose-]
Brambles - 意即荆棘,帶滿刺
Rose - 玫瑰,有貴族的感覺
高雅的花. 帶剌的花,,命作 [薔薇]

[-GloryofBlood-]
Glory - 意即光榮,榮譽
Blood - 血,血染,有殺戮的感覺
汝之榮耀. 國之光榮. |敵之鮮血. 戰之 殺戮

[- BramblesofGlory-]
Brambles - 意即荆棘,帶滿刺
Glory - 意即光榮,榮譽

歡迎@@加入我地ge大家庭^^一齊投票揀出你想要ge公會名
m群: group233069@msnzone.cn
單選投票, 共有 22 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限
回復

你似乎好鐘意"Brambles"同"Glory"喎...

D名係點來架..?

我覺得第二個唔錯,不過可唔可以"Blood of the Glory" or "Blood of Glory"(最好前者啦
回復

你似乎好鐘意"Brambles"同"Glory"喎...

D名係點來架..?

我覺得第二個唔錯,不過可唔可以"Blood of the Glory" or "Blood of Glory"(最好前者啦
小小生 發表於 2-6-2009 11:23

d名係d會員諗既,,因為我地無理由盲目咁改會名
咁咪諗d字眼黎改囉,,
你個提議都吾錯,,我吾係會長..吾介意既入我地公會
係m群同會長傾下個名都問題
因為我地都未落實
回復

indeed, 紅同藍有咩分別.....
我好想知.....

Blood of The Glory <- 依個好buy
回復

[-GloryofBlood-] +1 支持支持
回復

indeed, 紅同藍有咩分別.....
我好想知.....
johnnytheboy 發表於 3-6-2009 12:31

我知!顏色!!
回復

[-GloryofBlood-] +1
.v.  為榮譽e戰
回復

我鍾意呢個多D
回復

[-GloryofBlood-]
個名好似型d..比較有feel..
>.<
回復

我覺得呢個好d 幾cool=]
回復