打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] Ser1某D天族既討厭行為= =...(發洩文)

關閉 [複製鏈接]
今日係深淵到 , 好地地升緊lv , 無啦啦走兩個天族殺星+治癒出黎殺人 ( 到呢到好平常

我地個陣人唔少,有6,7個,但係全部人埋去圍個殺星 (治癒上左天補血= =) , 全部比佢反殺晒

咁都冇問題,可能係佢高Lv

重點黎= = 佢高lv殺低lv不在話下,但係點解殺完人之後開商店係咁講d挑釁性說話?

又話咩咩睇邊個唔順眼,邊個邊個出黎第一個殺佢先,又話自己一打幾多個好勁好勁咁

我心諗,你1個幾lv打我地咁多個幾lv? , 同埋大家都係玩遊戲姐 , 洗唔洗要青到大家咁唔開心先?

你殺下人咪算囉,何必殺完人坐係到又做晒動作又講晒d難聽既說話?

-以上-

我知唔係個個天族都係咁= = (或者我地魔族都有) 只係見到呢d人好興發洩一下...
回復

天族係咁啦-.-
你好彩炸
之前偉爺果d黎親都8個人死左都唔知咩事
不過好彩帶隊去果陣20個人...
回復 支持 反對

一打幾多個 殺星吾系咁樣打個wo
回復 支持 反對

上次先有個好高lv ga魔放去黃昏清場清jo成2個小時有多
清到個個唔敢上 就坐jo o係到 又o係到彈下彈下 見有一班人沖出來想打佢
就拉後飛 飛飛下忍身 之後睇下邊個mo走到又殺jo佢
行為唔見得有品 2小時多o係到清場 咩意思? 我訓完再去睇佢都仲o係到
之後果日都mo番去了 仲有mo清場我都唔想g
係 你要賺深點我理解 但坐o係到 唔比人過 對自己都mo好處
又mo人會咁傻沖出去升lv 你o係到呆又殺唔到人 人地又o係到呆又mo得升lv
咁一係on9仔 一係想晒命
咁多人玩 只要一日2邊有一個好似d咁ga人 都玩到你殘
我自己都明 到我高果區ga玩家10llv左右我都會去清下人 不過唔會串到咁
唔係幫咩族 對事唔對族lo
回復 支持 反對

我SERVER 3 果邊都係啦,有隻天族弓星同我同職業,我起度練功,佢偷打我,都算,打完我,起度整埋晒D挑釁性既動作,又跳舞,又指住你笑咁,我即刻返據點清狀態再過去搵佢,佢已經唔知走左去邊
回復 支持 反對

我SERVER 3 果邊都係啦,有隻天族弓星同我同職業,我起度練功,佢偷打我,都算,打完我,起度整埋晒D挑釁性既動作,又跳舞,又指住你笑咁,我即刻返據點清狀態再過去搵佢,佢已經唔知走左去邊 ...
星柏II 發表於 21-10-2009 07:25

HI柏@@   TEARS呀XD
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對